Casa iubirii: "Cerșești pupici!" Robert, acuzații dure la adresa Catincăi. Aflați ce se va întâmpla miercuri, 6 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 6 decembrie, la Kanal D.

Săptămâna continuă în forță în Casa iubirii. Tensiunile ating cote maxime și în ediția de miercuri, 6 decembrie. Robert face dezvăluiri șocante despre Catinca, dezvăluiri care lasă pe toată lumea cu gura căscată.

Citește și: Casa iubirii: Adelin și Larisa, momente unice în doi! Iată ce și-au șoptit cei doi concurenți in timp ce împodobeau bradul 

Robert, acuzații dure la adresa Catincăi în Casa iubirii

Ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni și certuri. Fanii emisiunii matrimoniale au parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele plutesc în aer. 

Discuțiile dintre concurenți se accentuează, iar tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Robert, unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii, face dezvăluiri neașteptate despre Catinca. Tânărul susține că aceasta cerșește pupici din parte lui, chiar dacă el i-a explicat că nu vrea să facă astfel de gesturi, pentru că se pot interpreta.

Cu toate acestea, nimeni nu înțelege ce se întâmplă cu Robert și care este motivul pentru care o tot refuză pe Catinca, care își dorește mai multă atenție din partea lui și chiar să formeze un cuplu cu acesta. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânăra se simte derutată și nu mai înțelege ce își dorește concurentul cu adevărat.

Mai mult, toată lumea a observat că din momentul în care s-au apropiat mai mult, conflictele dintre cei doi concurenți au devenit tot mai dese.

Citește și: Casa iubirii: Bogdan este noul concurent care a venit să își caute jumătatea! „Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simț!” Iată cine este fata care i-a atras deja atenția și ce reacții s-au iscat în rândul băieților

Enervată de atitudinea lui Robert, Bianca încearcă să îi ia apărarea Catincăi, însă tânără îi cere să îl lase în pace, pentru că el nu ascultă pe nimeni și face doar ce vrea.

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 6 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.