Casa Iubirii: Cine este favoritul săptămânii? Andreea Mantea i-a ținut cu sufletul la gură pe concurenți!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 31 dec 2023, 21:15

Casa Iubirii: Cine este favoritul săptămânii? Andreea Mantea i-a ținut cu sufletul la gură pe concurenți!

Sursa: Kanal D

Andreea Mantea a anunțat cine a fost desemnat Favoritul telespectatorilor în această săptămână, ultima din anul 2023. Concurenții au stat cu sufletul la gură.

Emoții extrem de puternice în cadrul Galei "Casa Iubirii". Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii!

Cine este favoritul săptămânii?

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, a făcut marele anunț. Prin urmare, după câteva clipe tensionate, Andreea Mantea a dezvăluit că, în urma voturilor primite de la telespectatori, concurentul desemnat Favoritul săptămânii este Mihaela.

Andreea Mantea: Urmează un moment foarte important.

A sosit momentul să aflăm favoritul din această săptămână, din 2023! Stop vot! Vom număra voturile voastre și vom afla favoritul din această ultimă săptămână din 2023. Ia să vedeți ce surpriză! În această săptămână, cel mai votat concurent din Casa Iubirii, favoritul telespectatorilor, cel care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei este Mihaela!

Citește și: Casa Iubirii: Catinca, în lacrimi după întâlnirea misterioasă a Larisei! Cum vede concurenta relația dintre ea și Robert

Mihaela: Am foarte mari emoții și îmi vine să plâng. Sunt foarte emoționată și mă simt apreciată, iubită, susținută și vă mulțumesc că ați fost alături de mine pe parcursul acestui an.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mihaela este prima concurentă din Marea Finală

Pe lângă premiul de 5.000 de lei, Mihaela a primit o veste extrem de bună. Ea este prima concurentă care va păși în Marea Finală.

Emoționată, Mihaela a declarat că este extrem de fericită și că aproape toate dorințele ei s-au îndeplinit și așteaptă cu nerăbdare Noul An.

Mihaela: Sunt extrem de fericită și simt că obiectivele mele s-au îndeplinit, iar faptul că am ajuns până aici e mai mult decât mi-am dorit.

Încă de când am intrat în competiție, mi-am dorit să ajung în Marea Finală!

Citește și: Casa iubirii: Cu cine a fost Larisa la întâlnire? Concurentele se tem pentru relațiile lor. Aflați cine este concurentul misterios care a însoțit-o pe Larisa la întâlnire sâmbătă, 30 decembrie, într-o nouă ediție incendiară, doar la Kanal D

Nu uitați să urmăriți emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă în căutarea sufletului pereche, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, la orele 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

De asemenea, cele mai semnificative momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D Romania, iar ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.