Casa iubirii: Cosmin a venit înarmat cu cadouri în casa fetelor! Elena, Julia, și Mihaela au avut parte de surprize din partea concurentului

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cosmin a făcut un gest frumos și le-a dus câtorva dintre fete niște cadouri.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin s-a gândit să facă un gest frumos și să le ofere fetelor o atenție de care să se bucure.

Cosmin a venit înarmat cu cadouri în casa fetelor

În episodul de azi, Cosmin a pregătit trei cadouri, respectiv un pluș, o brățară și un buchet de flori, dar și un platou de prăjituri pentru toate fetele.

Concurentul a cerut camerei permisiunea de a merge în casa fetelor ca să le ofere atențiile și a mai avut rugămintea să fie însoțit de Adelin, care voia să-și petreacă timpul cu Mihaela.

Din păcate pentru Adelin, doar Cosmin a primit permisiunea de a merge în casa fetelor. Ajuns la concurente, Cosmin a pus platoul de prăjituri pe masă, i-a dat buchetul de flori Elenei, brățara Mihaelei și, spre surprinderea tuturor, plușul i l-a oferit Juliei, despre care a auzit că și-ar fi dorit un pluș de la el.

Citește și: Casa Iubirii: Laurențiu, pus la zid pentru gestul lui extrem față de Ionuț! „Așa am știut eu să reacționez!” Andreea Mantea i-a adus reproșuri aprige și i-a cerut explicații pentru cele petrecute în casa băieților

Fetele, în spirit de glumă, au spus că toate cadourile erau de fapt pentru Elena, dar nu i le-a dat pentru că nu este genul ei de femeie. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Ai fost mult mai bărbat decât mine”. Laurențiu va fi pedepsit pentru ieșirea pe care a avut-o față de Ionuț! Nu ratați un nou episod incendiar din „Casa iubirii” de joi, 16 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Laurențiu, în continuare pedepsit în camera roșie

În continuare Laurențiu a rămas pedepsit pentru fapta de ieri, astfel că a stat ceva timp în camera roșie. Concurentul nu a apucat nici măcar să mănânce, așa că doi dintre colegii lui, Radu și Antoni, s-au gândit să-i aducă ceva de mâncare. Cei doi i-au pregătit un platou cu roșii, castraveți, cașcaval și crenvurști, și încă o farfurie cu câteva felii de pâine.

Radu a cerut permisiunea „Lenuței” (n.r.:

camera) să meargă la Laurențiu pentru a-i duce mâncarea, iar Antoni i-a dus în dar o căprioară de decor pentru a-i ține companie în camera roșie.

Camera le-a dat permisiunea celor doi concurenți, dar când au ajuns în camera roșie Laurențiu a avut câteva obiecții! Concurentului nu i-a convenit faptul că nu a avut pe platou muștar și ketchup și l-a rugat pe Radu să-i aducă sosurile fiindcă altfel nu poate mânca.

Radu, pe de altă parte, i-a spus să mănânce așa, fiindcă a mâncat și mai rău de atât.

Imaginile din camera roșie au apărut și pe conexiune la fete, care spun că Laurențiu ispășește o pedeapsă destul de blândă având în vedere că doar stă în camera roșie singur și mănâncă liniștit.

Radu a fost indignat pe faptul că s-a gândit să-i aducă lui Laurențiu platoul cu mâncare, iar acesta în loc să-i mulțumească i-a atras atenția pentru faptul că nu i-a adus ketchup-ul și muștarul.