Casa iubirii: Cosmin o vede, deja, pe Mihaela în rolul de mamă: „Are toate calitățile pentru a fi o mamă bună”

Author: Diana Ghita

Mihaela și Cosmin se plac

Sursa: Captură KANAL D

Cosmin și Mihaela încep să se apropie, ușor, ușor, unul de celălalt, dându-și frâu liber sentimentelor și planurilor de viitor.

Se pare că în „Casa iubirii” au loc noi apropieri, legându-se cupluri frumoase. În această direcție par să se îndrepte și Cosmin cu Mihaela, care se plac foarte mult.

Cum evoluează lucrurile între Cosmin și Mihaela

În prima parte a ediției de astăzi, 20 decembrie, fetele și băieții au vorbit prin apel video, în cursul căruia, la un moment dat, a început să se vorbească despre relația dintre Cosmin și Mihaela, care par să se apropie din ce în ce mai mult.

„A recunoscut Mihaela că, de fapt, pe Cosmin îl place de mai mult timp”, a dezvăluit Antoni.

Concurenta a confirmat spusele colegului ei, mărturisind că, într-adevăr, este de ceva timp cu ochii pe Cosmin: „Îl simpatizam”.

În discuția despre cei doi a intervenit și Patrick, acesta arătându-se curios de cum îl vede Mihaela pe Cosmin.

Acesta a întrebat-o pe tânără dacă îl consideră sincer pe Cosmin.

„Tu îl simți sincer pe Cosmin? Pentru că unele guri rele de pe aici de prin casă bănuie că Cosmin s-ar fi apropiat de tine doar pentru marea finală și pentru că ești o concurentă puternică”, a spus Patrick.

Însă, Mihaela a ezitat să răspundă concret la întrebare, arătându-se deranjată de atitudinea colegului ei.

„E și un compliment și o jignire asta, că s-ar apropria de mine cu un scop, consider că nu sunt o fată urâtă, nu cred că n-ar avea de ce să nu-i placă de mine”, a fost răspunsul concurentei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Casa iubirii: „Se trezește după șase luni că-i place”. Juliei nu-i pică bine apropierea dintre Cosmin și Mihaela! Cei doi au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine

Cosmin o vede pe Mihaela, deja, în rolul de mămică

De asemenea, aceasta a fost întrebată de către colegele ei dacă se va înscrie, și ea, în sezonul 3 din „Casa iubirii”, dacă Cosmin o va face, iar tânăra a spus: „ O să-i fiu alături, dacă asta e dorința lui. Nu-i între noi o mare iubire ca să-i pun eu lui condiții”.

Mai departe, Catinca a întrebat-o pe Mihaela dacă se gândește că și-ar putea face planuri pe termen lung cu Cosmin: „Îl vezi un băiat serios, de viitor?”.

Colega ei a mărturisit că are încredere în Cosmin, fiind de părere că dacă își dorește ceva stabil cu ea, ar putea fi serios: „Da, eu cred că cu mine ar putea să fie”.

După această întrebare, Cosmin a spus că ar fi dispus să se mute cu Mihaela în Țara Oașului, dacă vor forma un cuplu serios și dacă se vor înțelege:  „Mie îmi place viața la țară”.

De asemenea, acesta a fost întrebat de Larisa dacă ar vedea-o pe Mihaela mama copiilor lui. La această întrebare, concurentul a mărturisit că tânăra are stofă de viitoare soție și mămică.

„Mihaela este o femeie familistă, tradițională, o persoană caldă. Eu cred că ar fi bună de mamă, are toate calitățile pentru a fi o mamă bună, și soție și mamă” a explicat Cosmin.

Citește și: Casa iubirii: „Putem încerca”. Cosmin nu exclude o posibilă relație cu Mihaela! Iată cum a reacționat Julia: „Până acum nu se plăceau”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.