Casa iubirii: „Cosmin pentru ea nu a existat”. O concurentă din „Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut o relație cu Cosmin

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 dec 2023, 23:40

Elena izbucnește în plâns

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Elena a cedat emoțiilor și a izbucnit în plâns din cauza lui Cosmin.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Elena nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după o discuție cu Cosmin și a izbucnit în lacrimi.

Elena a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut cunoașterea cu Cosmin

Într-o discuție cu Bianca și Elena, Cosmin i-a spus Biancăi că ar fi putut și el să-l influențeze pe Ionuț după ce i-a dat cadou de Moș Nicolae o apă micelară, concurentul considerând că a

fost jignitor din partea Biancăi să facă asta. Acuzația lui Cosmin vine după ce Bianca ar fi influențat-o pe Elena să-l placă mai mult pe Patrick decât pe el. 

Citește și: Casa iubirii: „Din partea mea nu se poate merge mai departe”. Robert nu își dorește să mai continue cunoașterea cu Catinca! Aflați motivul în episodul de sâmbătă, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

După ce au discutat și s-a înțeles că nici Cosmin și nici Patrick nu au ce-și dorește Elena de la un bărbat, Bianca l-a rugat pe Cosmin să n-o voteze în gală. 

Învăluită de emoții, Elena s-a retras în grădină și a început să plângă. Bianca spune că face pe victima și o dă la întors în privința deciziei de a se îndrepta spre Patrick mai mult decât spre Cosmin.

Citește și: Casa iubirii: Catinca, în lacrimi! Indiferența lui Robert doare teribil! „Și cu un om de pe stradă vorbești!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta 

„Vă spun pentru ultima dată, Cosmin pentru ea nu a existat! E simplu. Patrick i-a închis uși, geamuri, ferestre, de toate, a existat Cosmin”, a spus Julia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate că Julia a spus aceste lucruri, tot ea a fost cea care s-a dus să vadă dacă Elena se simte bine, dar Elena a vrut să fie lăsată să plângă singură. 

„El e nervos acum, ascultă-mă, e foarte nervos. O să-i treacă, o să mergi să vorbești cu el, o să-i explici cum a stat situația, nu mai plânge. Calmează-te tu, o să se calmeze și el, o să mergi să vorbești cu el”, a spus Julia.

„Nu am ce să vorbesc cu el. Să vorbească singur dacă vrea”, a spus Elena.

Antoni îl atacă din nou pe Adelin

Se știe că Antoni și Adelin nu se prea au la inimă unul pe celălalt, și de data aceasta Antoni l-a înțepat din nou pe colegul său făcând remarci asupra faptului că nu știe să vorbească bine limba română și nu are argumente atunci când i se cer.

Larisa l-a luat deoparte pe Adelin în grădină și i-a explicat cum stau lucrurile cu Antoni. 

„Nu-l mai băga în seamă, i-am dat câteva contre și acum se simte așa. Ține să se bage în toate discuțiile cu mine și nu face decât să-și facă rău”, a spus Larisa.

Adelin a înțeles situația și i-a declarat Larisei că nici măcar nu-l interesează de ce spune Antoni despre el.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?