Casa iubirii: Cosmin, pus la zid de Julia! „I s-au întors lui Cosmin toate lucrurile pe care el le-a făcut și cu mine și cu Catinca!” Iată cum a reacționat concurentul și ce a spus Elena

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2023, 15:25

Julia, atac aprigla adresa lui Cosmin

Sursa: Captură KANAL D

Julia a îndreptat armele asupra lui Cosmin și s-a răzbunat pentru dezamăgirea suferită! „Karma! S-a adeverit tot ce am spus de toate!” Catinca a lansat replici acide la adresa fostului ei partener! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la cel de-al doilea sezon aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de senzație, concurenți dornici să își caute jumătatea ideală și să își construiască o relație serioasă, dar și multe controverse și tensiuni aprige iscate din gelozie sau invidie. Deși revenirea lui Patrick în cadrul show-ului a adus zâmbetul pe buze multor fete, în tabăra băieților tânărul nu a fost primit cu bucurie deoarece unii dintre aceștia l-au perceput că pe o mare amenințare pentru ei, imaginându-și că toate fetele își vor îndrepta atenția asupra acestuia.

În această situație se află și Cosmin, care la scurtă vreme de la apariția lui Patrick s-a simțit îndepărtat de Elena, noua concurentă care îi mărturisise că îl admiră și că își dorește mult să îl cunoască mai bine.

Julia a îndreptat tunurile asupra lui Cosmin și s-a răzbunat pentru dezamăgirea suferită! „Karma! S-a adeverit tot ce am spus de toate!”

În ediția de astăzi, Cosmin a redeschis subiectul sensibil despre triunghiul format recent în Casa iubirii, din el, Elena și Patrick.

Concurentul s-a arătat încă din timpul ediției de joi foarte revoltat și deranjat de faptul că Elena și-a schimbat radical atitudinea față de el, la scurt timp după revenire lui Patrick în cadrul emisiunii. Mai mult decât atât, Cosmin a mărturisit că inițial a simțit și din partea Elenei dorința unui sărut însă nu și-au dat voie la acel moment iar apoi a intervenit Patrick, iar interesul tinerei pentru el s-a diminuat brusc, îndreptându-și atenția asupra noului concurent.

Julia nu s-a mai putut abține și a răbufnit astăzi, în timpul discuției iscată între Cosmin, Elena și Patrick și a lansat replici usturătoare la adresa fostului ei pretendent, afirmând răspicat că a venit vremea că și lui să i se întâmple același lucru pe care el l-a făcut față de ea și Catinca, pe care le-a sedus și apoi le-a abandonat, dezamăgindu-le profund.

Radu: „De două, trei zile să știi că te-am observat toți cumva foarte entuziasmată de ce se întâmplă cu Cosmin, dar poți să ne dai câteva motive pentru care tu ești așa?” 

Julia: „Karma! S-a adeverit tot ce am spus de toate! Și, mai mult de atât, i s-au întors lui Cosmin toate lucrurile pe care el le-a făcut și cu mine și cu Catinca, fix așa cum le-a dat el!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Radu: „La tine înțeleg un pic, că te-a sărutat în spatele camerelor și după n-a mai vrut să te mai cunoască! Nu a mai vrut să mai continue, ba chiar a vrut să ascundă acest lucru! Dar la Catinca?”

Catinca: „Am fost la date! Lui îi plăcea de Lorena și de Cristina!”

Cosmin: „Și de asta crezi că n-au mers lucrurile între noi, că îmi plăcea de Lorena și de Cristina?”

Catinca: „Nu știu, eu oricum cred că karma s-a întors, nu mă așteptam s-o văd aici dar ți s-a întâmplat și ție!”

Julia: „Și atât de repede, Doamne cum a fost! A fost scânteie direct!”

Cosmin: „E bine că va bucurați de răul altuia! Nicio problema!”

Citește și: Casa iubirii: Cosmin, dezamăgit de atitudinea Elenei! „Mă așteptam să spună că nu e loc...” Concurentul nu este în apele lui de când Elena i-a deschis ușa cunoașterii lui Patrick! Iată ce discuție aprigă s-a iscat între cei doi rivali

Citește și: Casa iubirii: Elena, în lacrimi! Adevărul a ieșit la iveala: ''Tu nu ți-l dorești pe Cosmin deloc!''

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.