Casa iubirii: Cosmin și Robert își aruncă săgeți pentru Mihaela! Cosmin vrea să îi cunoască familia Mihaelei, iar Robert explodează

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 dec 2023, 10:33

Robert îl atacă subtil pe Cosmin într-o discuție despre Mihaela

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Se pare că fiecare apropiere între concurenți atrage, după sine, noi certuri și tensiuni. Așa s-a întâmplat și între Cosmin și Robert, pentru fosta lui iubită, Mihaela.

În ediția de joi, 21 decembrie, Cosmin a făcut un gest foarte frumos pentru Mihaela, pregătindu-i un frumos platou pentru micul dejun.

Cosmin este foarte atent cu Mihaela

Tânăra a fost foarte încântată de ceea ce a făcut Cosmin pentru ea, însă, momentan, nu este sigură de ceea ce este, de fapt, între ea și concurent.

„Nici noi nu știm...

Nu știu dacă se întâmplă ceva, dar îl simt emoționat când e în preajma mea”,  a spus Mihaela.

Prezentatoarea, Andreea Mantea, l-a întrebat, ulterior, și pe Cosmin despre relația pe care o are cu Mihaela, iar acesta a spus că: „Este o apropiere cu pași mici”.

Mai apoi, acesta a fost întrebat dacă și-ar dori un date cu Mihaela în Țara Oașului, întrucât, acum câteva zile, tânărul mărturisea că ar fi dispus să se mute acolo, împreună cu Mihaela.

„Îmi plac locurile încărcate de tradiție”, a dezvăluit Cosmin, afirmând că ar vrea un date acasă la Mihaela.

Robert, fostul iubit al Mihaelei, a intervenit imediat în discuția despre date-ul celor doi, spunând că fata: „ Nu poate să-l ducă, nu are voie să-l ducă”.

Cosmin a fost intrigat de reacția lui Robert: „De ce ești așa revoltat tu?”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Mihaela are ceva pentru Robert” Adelin, fostul concurent din Casa Iubirii, a dat cărțile pe față. Care este, de fapt, relația dintre Mihaela și Robert

De ce nu are Mihaela voie să-l prezinte pe Cosmin părinților ei

Radu a ținut să sară în apărarea lui Robert, argumentând că părinții Mihaelei nu vor ca fiica lor să vină acasă cu un băiat, dacă nu este ceva serios între ei.

„A zis ea că părinții ei nu vor decât dacă e...”,  a spus concurentul.

Mai apoi, Robert l-a completat, explicând că: „ Eu știu de acum 4-5 luni că în Țara Oașului nu se poate duce dacă nu are o legătură strânsă”.

După argumentele aduse de Robert, situația a început să fie ironizată de către concurenți, aceștia oferindu-le diverse variante în care Mihaela îl poate prezenta pe Cosmin părinților ei.

„Poate să-l prezinte ca pe un grădinar, ceva”,  a spus Radu.

Deși a vrut să detensioneze situația, concurentul mai rău a făcut, deranjând-o vizibil pe Mihaela, care i-a răspuns: „Da, Radu, frumos...”.

În tot acest timp Cosmin a preferat să nu mai dea curs altor discuții despre el și Mihaela, păstrând tăcerea.

Citește și: Casa iubirii: Cosmin o vede, deja, pe Mihaela în rolul de mamă: „Are toate calitățile pentru a fi o mamă bună”