Casa iubirii: Cristina a izbucnit în lacrimi amare! Încăpățânarea și acuzațiile lui Radu au adus-o pe tânără la capătul puterilor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 nov 2023, 16:26

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cristina a izbucnit în lacrimi din cauza acuzațiilor lui Radu.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cristina a izbucnit în lacrimi amare din cauza acuzațiilor și încăpățânării lui Radu.

Încăpățânarea și acuzațiile lui Radu au adus-o pe Cristina la capătul puterilor

După ce Radu a acuzat-o pe Cristina că nu ia atitudine când Bianca afirmă că îl va vota spre eliminare, Cristina l-a acuzat și ea că nu ia atitudine atunci când comunitatea lui vorbește urât despre ea și o

atacă. Tânăra consideră că Radu ar fi trebuit să le spună să înceteze cu atacurile, pentru că nu mai suportă. 

Citește și: Casa iubirii: „Tu n-ai relație în casă și nu demonstrezi nimic!”. Bianca vrea să-l voteze pe Radu spre eliminare! Tânărul se enervează și o atacă pe Cristina pentru că nu-i ia apărarea

Radu a declarat că el nu are control asupra situației, iar Cristina îi spune să ia atitudine pentru că și ea dacă ar fi văzut că este jignit în comunitatea ei, ar fi oprit comentariile urâte.

Bianca a intervenit după răspunsul lui Radu și a spus că, acum ceva timp, el se plângea de faptul că este jignit în comunitatea ei, dar se pare că în comunitatea lui Cristina poate fi jignită în voie.

Cristina a afirmat că niciodată nu i s-a luat apărarea în mediul online atunci când a fost jignită în diverse postări de pe Internet, iar Radu spune că i-au fost jignite faptele și o întreabă dacă este deranjată de faptul că nu este el jignit în locul ei.

Cristina i-a repetat că trebuia să le spună oamenilor lui să oprească jignirile pentru că ea este fosta lui iubită și a avut sentimente pentru ea.

Citește și: Casa iubirii: „Sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri”. Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț după ieșirea pe care a avut-o ieri în „Casa iubirii”. Cum a reacționat Bianca: „Ești un bărbat adevărat”

La această declarație, Radu a înțeles total altceva, motiv pentru care Cristina n-a mai rezistat și a ieșit în grădină. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina a izbucnit în lacrimi amare

În drum spre curte, Cristina a izbucnit în lacrimi amare, iar Vlada a venit de îndată să o calmeze.

În timpul în care Cristina plângea în hohote afară, Radu spunea că îl doare că fata pentru care a luptat în „Casa iubirii” nu ia atitudine atunci când Bianca spune că vrea să-l voteze spre eliminare.

Bianca îi spune lui Radu să nu mai distorsioneze realitatea, deoarece Cristina nu a zis niciodată și nici nu a vrut să-l nominalizeze pe Radu spre eliminare, iar Radu i-a spus că nici măcar nu are dreptul să vorbească.

Afară, Cristina nu se poate opri din plâns. Vlada se chinuie s-o liniștească, iar în casă discuțiile sunt tot mai aprinse. Radu o acuză pe Bianca că a influențat-o pe Cristina, acuzație la care Bianca se amuză deoarece Radu a fost cel care a pus punct relației cu Cristina. 

Cristina îi explică Vladei că nu plânge pentru Radu, ci plânge pentru că nu o înțelege și mereu a încercat să treacă peste toate aceste atacuri dar acum a ajuns la o limită și nu s-a mai putut abține.

După toată această tensiune, Cristina a decis să rămână singură în grădină până se termină conexiunea, pentru a nu mai da ochii cu Radu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?