Casa Iubirii: Cristina și Julia, subiect de discuții aprinse între Vlada si Antoni! „Nu mă așteptam să se ajungă până aici”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 dec 2023, 20:03

Casa Iubirii: Cristina și Julia, subiect de discuții aprinse între Vlada si Antoni! „Nu mă așteptam să se ajungă până aici”

Sursa: Captură YouTube

În zilele recente, Vlada și Antoni par să aibă dificultăți în a comunica, iar Antoni pare să caute orice motiv pentru a încheia relația lor.

Totul a început cu discuția despre participarea la cluburi. Deși Antoni se implică în astfel de evenimente, își dorește ca partenera sa să adopte un comportament mai conservator. În special, atunci când el se distrează la petreceri, vrea să stea acasă sau să îl însoțească, o perspectivă care a stârnit critici din partea fetelor din "Casa Iubirii".

Discuții aprinse între Vlada și Antoni. Julia intervine

Discuțiile au continuat chiar și în Gală.

Vlada: Ți-am zis „alo, alo, Antoni”. Am umblat după tine să vorbim și tu ce tot făceai? După tot eu sunt aia căreia nu-i pasă și sunt indiferentă. Cum să vorbesc cu tine dacă tu fugi de mine?

Antoni: Tu deja țipai la mine. Vorbeam cu tine și tu nu mă băgai în seamă.

Vlada: Cu tine îmi e imposibil să vorbesc pentru că nu înțelegi. Eu i-am spus. Dacă până la 20 de ani am fost așa, nu poți să mă schimb acum, dar o să încerc să fiu mai calmă și să reacționez ok, frumos.

Antoni: Nu știu ce a încercat ea. Când a început să strige mai rău, mai tare fugeam.

Dacă era să înțeleg, cu țipatul, nu fugeam.

Julia: Până acum, Antoni nu a fost deranjat de acest ton al Vladei.

Antoni: Nu înțeleg ce legătură ai tu aici. Eu cu Vlada, de cele mai multe ori, ne retrăgeam.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Eu îmi amintesc când Antoni a fost deranjat de faptul că Vlada nu e respectată de fete și se impune cu persoana greșită.

Vlada: Te-am acceptat așa cum ești tu, cu supărările tale și la fel ar trebui să faci și tu.

Citește și: Casa iubirii: Cu cine a fost Larisa la întâlnire? Concurentele se tem pentru relațiile lor. Aflați cine este concurentul misterios care a însoțit-o pe Larisa la întâlnire sâmbătă, 30 decembrie, într-o nouă ediție incendiară, doar la Kanal D

Nu uitați să urmăriți emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă în căutarea sufletului pereche, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, la orele 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

De asemenea, cele mai semnificative momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D Romania, iar ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

Citește și: Casa iubirii: Catinca, în lacrimi: „Poate starea lui de bine se datorează Larisei!” Aflați ce se va întâmpla între Robert și Larisa, vineri, 29 decembrie, într-o noua ediție incendiara de la 10:00 si 16:30, la Kanal D