Casa Iubirii: Cristinei parcă i se aprind călcâiele după Patrick! ''Mă simt bine în preajma ei!''

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 dec 2023, 21:18

Cristina, concurenta în Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc miercuri, 6 decembrie, la Kanal D.

În cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale Casa iubirii, telespectatorii și concurenții au avut parte de noi surprize. 

Citește și: Casa iubirii: "S-au despărțit!"  Relația dintre Catinca și Robert a ajuns la sfârșit? Bianca a spus care este, de fapt, relația dintre cei doi concurenți. Aflați ce se va întâmpla joi, 7 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la

Ce s-a întâmplat în ediția de miercuri, 6 decembrie, în Casa iubirii

Concurenții din Casa iubirii au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă! După ce ieri, în ajun de Mos Nicolae, concurenții au împodobit brazii, au decorat casa și și-au pregătit ghetuțele, în ediția de astăzi, aceștia au dezvăluit ce cadouri deosebite au primit.

Cristina a primit de la Moș Nicolae mai mulți ursuleți, iar Bianca s-a ales cu un șemineu, de care nu prea este încântată. 

''Apreciez că mi-ai luat ceva ce ți-ar plăcea ție!'', i-a spus Bianca lui Ionuț, care a fost dezamăgit să audă că a dat greș cu cadoul.

Tot în ediția de miercuri, Patrick a aflat, în sfârșit, că i s-au aprins călcâiele Cristinei după el. 

''Radu și Patrick! Am auzit discuția dintre Cristina și Bogdan, nu știu dacă el a înțeles, dar eu am înțeles ceva.

Este gata cu Radu, sigur! Dar nu se știe ce va fi cu Patrick. Atenție! Vorbea serios, nu se juca, cum vă jucați voi pe conexiune. Mie mi s-a părut că era serioasă'', a spus Andreea Mantea în ediția de miercuri, 6 decembrie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce-i drept, nici lui nu-i este indiferentă tânăra și nu exclude varianta ca pe viitor să formeze un cuplu cu aceasta.

"Nu știu ce se va întâmpla. Mă simt bine în preajma ei", a mărturisit Patrick în cea mai recentă ediție a emisiunii Casa iubirii.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla între Cristina și Patrick. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 7 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Casa iubirii: Catinca, bulversată de atitudinea lui Robert! „Mereu încerci să-mi închizi gura!” Iată cum a reacționat concurenta și ce tensiuni aprige s-au iscat in platou