Casa iubirii: Decizia Biancăi a stârnit o controversă uriașă! Băieții încearcă să-i deschidă ochii lui Ionuț: „El fierbe că vrea să stea cu tine și tu zici că nu stai în primele trei luni”

Author: Lavinia Medrea

Decizia luată de Bianca a atras doar critici

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, decizia luată de Bianca a stârnit controversă în rândul băieților.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca a fost aspru judecată pentru o decizie luată în privința lui Ionuț. 

Decizia Biancăi a stârnit o controversă uriașă

Bianca a fost atacată din toate părțile după ce a declarat că nu are încredere totală în Ionuț din cauza faptului că îl cunoaște de doar două luni.

Concurenta a mai spus, de asemenea, că nu vrea să se mute cu el după ce se termină emisiunea.

Citește și: Casa iubirii: „Din partea mea nu se poate merge mai departe”. Robert nu își dorește să mai continue cunoașterea cu Catinca! Aflați motivul în episodul de sâmbătă, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Ați luat foc amândoi două zile că nu v-ați văzut și susții că nu vrei primele trei luni să stea cu tine? Madre mia (n.r.:

Vai de mine)!”
, a spus Robert.

„Eu și Ionuț ne mutăm la Robert acasă, că Robert oricum nu o să fie acasă, Robert vrea în competiție!”, a răspuns Bianca.

„El fierbe că vrea să stea 24 din 24 cu tine și tu zici că nu stai în primele trei luni. Și cu șemineul ți-a zis-o, casa noastră? E a mea (n.r.:

vorbele Biancăi)”, a exclamat Robert.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ionuț a intervenit și a declarat că decizia de a nu se muta împreună cu Bianca e luată de comun acord.

Citește și: Casa iubirii: Catinca si Robert, provocați de Andreea Mantea la o discuție constructiva! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți! „Ia-l pe altul care îți dă mai multă atenție!”

„Am zis că eu și cu Bianca n-o să ne mutăm din prima, eu să vin cu bagajele la ea, dar eu o să stau cu ea, o să stau zile întregi”, a spus Ionuț.

„A zis să nu vii cu hainele, hainele să ți le lași acasă”, a declarat Robert.

Bianca nu are încredere totală în Ionuț

Bianca a declarat, în emisiune, că își dorește să locuiască singură în casa ei, iar Ionuț a spus că a înțeles-o, dar băieții nu înțeleg de ce Bianca, la rândul ei, nu înțelege dorința lui Ionuț.

„Pentru că dorința ei e mai presus de a mea. Eu țin la ce zice ea”, a spus Ionuț.

„Declar public! Ionuț, dacă tu mă chemi să trăiesc la tine la Pitești în casa ta, eu mâine vin! Dar în casa mea o să iau un bărbat în care o

să am 100% încredere, nu pot să iau lângă mine un bărbat pe care-l știu de două luni”, a declarat Bianca.