Casa iubirii: „Decizia de a ne despărți este a mea, îmi asum”. Antoni va încheia relația cu Vlada chiar în ediția de Revelion! Aflați reacția concurentei în episodul de duminică, 31 decembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 dec 2023, 19:00

Antoni va pune punct relației cu Vlada

Sursa: Captură KANAL D

În ediția din data de 31 decembrie, concurenții vor lua parte la o deosebită petrecere de Revelion chiar în platoul emisiunii „Casa iubirii”, unde au parte de o mare surpriză.

În ediția de duminică a show-ului matrimonial „Casa iubirii”, difuzat exclusiv la Kanal D, fetele și băieții vor petrece Revelionul împreună. Acestora le va fi alături și carismatica prezentatoare, Andreea Mantea.

Cine va strica petrecerea de Revelion din „Casa iubirii”

Concurenții și prezentatoarea emisiunii vor petrece pe cinste în cadrul ediției de Revelion, atmosfera fiind întreținută de artiști celebri.

Pe lângă faptul că vor sărbători trecerea în noul an, aceștia vor avea un motiv în plus de bucurie, căci Andreea Mantea va anunța concurenții care vor intra în marea finală a competiției.

Însă, la un moment dat, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru toți cei din „Casa iubirii”. Voia bună și distracția se vor transforma într-o mare tensiune, iar una dintre fete va izbucni în lacrimi. 

Unul dintre băieți va lua o hotărâre radicală pentru relația lui. Este vorba despre Antoni, care îi va șoca pe toți colegii săi în momentul în care se va despărți de iubita lui, Vlada, chiar în mijlocul petrecerii.

Bulversată, și ea, de gestul lor, prezentatoarea va vrea să lămurească situația, întrucât nu-i venea să creadă că cei doi au decis acest lucru într-un astfel de moment.

„Vreau să înțeleg ce s-a întâmplat pe așa piese de iubire voi doi v-ați despărțit, Antoni, Vlada? Sau nu am înțeles eu bine?!”,  va fi întrebarea Andreei Mantea pentru respectivul cuplu.

Citește și: Casa iubirii: Antoni, din nou în centrul unor controverse! Ies la iveala detalii uluitoare despre cea mai recentă escapadă în club! „Cine te-a mușcat de gât?”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Antoni se desparte de Vlada chiar de Revelion

Antoni îi răspunde moderatoarei, spunând că nu Vlada și-a dorit despărțirea, ci el: „Decizia de a ne despărți este decizia mea. Îmi asum”.

Concurenții au fost de-a dreptul șocați de spusele tânărului. Ba chiar una dintre fete îl întreabă, foarte revoltată: „În ziua de Revelion tu îți asumi despărțirea?!”.

Antoni preferă să nu răspundă la această întrebare, ci, mai degrabă, să păstreze tăcerea. Însă lucrurile nu rămân așa, căci prezentatoarea va dori să știe cum se simte iubita tânărului: „Vlada, ești ok?”.

Vlada va da din cap, cu ochii plini de lacrimi, căci își va găsi cu greu cuvintele pentru ceea ce se i se întâmplă. Mai apoi, aceasta îl va critica dur pe Antoni, pentru lejeritatea cu care s-a putut despărți de ea exact în mijlocul petrecerii.

„Frumos! Foarte frumos! Așa face un bărbat adevărat, ce-i drept... Matur, ce-i drept! Așa se face...”,  va spune Vlada, profund dezamăgită de gestul iubitului ei.

Citește și: „Ai o atracție față de Mihaela” Andreea Mantea l-a pus în dificultate pe unul dintre concurenți! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.