Casa Iubirii: Discuții aprinse între Vlada și Antoni: „Ce ai de gând să faci de acum încolo?”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 ian 2024, 22:16

Casa Iubirii: Discuții aprinse între Vlada și Antoni: „Ce ai de gând să faci de acum încolo?”

Sursa: Captură YouTube

Sfârșitul anului 2023 a fost plin de provocări pentru doi dintre concurenții sezonului 2 al emisiunii "Casa Iubirii", Vlada și Antoni. Tensiunile dintre ei au început încă de la începutul săptămânii, culminând cu schimburi aprinse de cuvinte, săgeți pline de venin și acuzații reciproce.

Bomba săptămânii a explodat abia acum. În pragul noului an, Antoni a hotărât că este momentul să pună capăt relației cu Vlada.

Discuții aprinse între Vlada și Antoni

Astăzi, după ce apele s-au mai liniștit, Antoni și Vlada se află din nou față în față, pregătiți pentru o discuție serioasă și sinceră despre ceea ce s-a întâmplat.

Vlada: Ce ai de gând de azi încolo? Dai pace cu Larisa?

Antoni: Puteam să mă duc acum, dacă voiam să dau pace cu Larisa. Da uite că nu m-am dus. Tu vrei să vii în următorul sezon?

Vlada: Eu am venit acum pentru tine.

Antoni: Tu nu ai nicio curiozitate? Nimic nu vrei să mă întrebi? Dacă nu, eu plec.

Vlada: Te văd și în sezonul 3? O să fie și Larisa aici.

Antoni: Dar tu de unde știi că o să fie Larisa? Eu ți-am explicat, dacă tu tot vrei să o ții pe a ta..

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vlada: Ok, am înțeles.

Citește și: Casa Iubirii: Cristina și Julia, subiect de discuții aprinse între Vlada si Antoni! „Nu mă așteptam să se ajungă până aici”

Antoni a decis să pună capăt relației cu Vlada, chiar de Revelion

De Anul Nou, Antoni a luat decizia de a pune capăt relației cu Vlada, acesta fiind deranjat de gesturile indecente ale concurentei. 

Nu ratați emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie pentru găsirea sufletului pereche.

Poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: Casa iubirii: „Decizia de a ne despărți este a mea, îmi asum”. Antoni va încheia relația cu Vlada chiar în ediția de Revelion! Aflați reacția concurentei în episodul de duminică, 31 decembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D România, ediția integrala pe canalul de YouTube Casa Iubirii.