Casa Iubirii: Dorința Catincăi a stârnit ceartă: "I-am zis să îmi dea atenție!" Cum a reacționat Robert

Author: Diana Tilă

Noi situații uluitoare s-au derulat marți, 5 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, la Kanal D.

Lucrurile au scăpat de sub control în ediția de marți a emisiunii Casa iubirii. Discuțiile dintre concurenți s-au accentuat, iar fanii emisiunii matrimoniale au avut parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii au scos la iveală detalii șocante despre ei.  

Citește și: Casa iubirii: "Cerșești pupici!" Robert, acuzații dure la adresa Catincăi. Aflați ce se va întâmpla miercuri, 6 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Dorința Catincăi a stârnit ceartă în Casa iubirii

În ediția de marți, 5 decembrie, concurenții din Casa iubirii au avut parte de o atmosfera tensionată, după ce Catinca i-a cerut mai multă atenție lui Robert. 

Concurenții emisiunii Casa iubirii au avut parte de noi momente uluitoare, dar și tensiuni aprige și răsturnări neașteptate de situație.

După ce săptămâna trecuta am văzut-o cu gura până la urechi, iată că tristețea a încolțit din nou pe chipul Catincăi:  ,,Am avut o discuție cu Robert.

I-am zis să-mi dea mai multă atenție, iar el a zis să nu mai pun atât de mult accent pe treaba asta!".

Mai mult, concurenta este necăjită că Robert nu a sărutat-o destul. Însă, Bianca pune lipsa de atenție și a pupicilor pe seama unei bubițe pe care Robert o are la gura: ,,Eu pot sa înțeleg!".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Se repetă, oare, istoria cu Mihaela? Va trece și Catinca prin ce a trecut colega ei de emisiune? Mai mult, o altă nemulțumire de-a Catincăi e ca Robert a fost mai preocupat sa se joace cu Cristina decât să-și petreacă timpul, si așa limitat, în compania ei.

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante".

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla între Catinca și Robert în ediția de sâmbătă, 29 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Citește și: Casa iubirii: Adelin și Larisa, momente unice în doi! Iată ce și-au șoptit cei doi concurenți in timp ce împodobeau bradul