Casa iubirii: Elena, noua concurentă, mărturisiri tulburătoare! Tânăra susține că a fost amenințată de Julia la hotel! „Mi-a zis că o să am și cu ea ceva!” Iată ce reacții s-au stârnit în casa fetelor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2023, 23:03
Foto(4)

Elena, noua concurentă din Casa iubirii, a dat cărțile pe față! Aceasta s-a simțit exclusă din grupul fetelor și a făcut dezvăluiri uluitoare despre reacțiile Juliei și ale Catincăi la adresa ei!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente spectaculoase, noi concurenți aflați în căutarea unui suflet pereche, surprize de pomină, dar și multe controverse și tensiuni aprige iscate uneori din cauza orgoliilor sau a geloziei. La începutul aceste săptămâni, băieții au avut parte de o surpriză de proporții deoarece o nouă concurență și-a făcut apariția în camera roșie, acolo unde l-a invitat la o prima întâlnire pe Cosmin.

Gestul tinerei a iscat reacții neașteptate în casa fetelor, mai ales în ceea ce le privește pe Catinca și Julia, care se pare că nu au agreat intrarea colegei lor în cadrul show-ului.

Elena, noua concurentă din Casa iubirii, a dat cărțile pe față! Aceasta s-a simțit exclusă din grupul fetelor

În ediția de astăzi, Elena, noua concurentă din Casa iubirii a hotărât să dea cărțile pe față și să spună tot ceea ce are pe suflet și a deranjat-o în ultimele zile.

Deși tânăra a mărturisit că intrat în emisiune cu mare încredere în sine, cu mult entuziasm și cu multe așteptări în privința colegelor sale, astăzi, Elena a răbufnit și a povestit prin ce momente dificile a trecut de când a devenit concurentă în cadrul show-ului.

Întrebată de către Andreea Mantea ce anume a întristat-o și a deranjat-o la colegele sale, Elena a recunoscut faptul că încă de cum a pășit în tabăra fetelor, acestea nu au primit-o cu brațele deschise și mai mult decât atât au marginalizat-o.

Andreea Mantea: „Ați exclus-o? Te-ai simțit exclusă?”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Elena: „Da! Da, față de prima zi, da!”

Andreea Mantea: „Cum?”

Elena: „Ieri, după ce am plecat de aici, după ce am primit florile au plecat toate în vestiar și după au plecat afară la mașină! M-am dus la mașină, am zis că voiam la un magazin, ele au insistat să nu oprească șoferul la

magazin și după când am ajuns la hotel, la fel, au luat cină împreună!”

Citește și: Casa iubirii: Cristina a izbucnit în lacrimi amare! Încăpățânarea și acuzațiile lui Radu au adus-o pe tânără la capătul puterilor

Citește și: Casa iubirii: Lovitură teribilă pentru Laurențiu! Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsă dură va primi concurentul în urma ieșirii sale nervoase față de Ionuț! „Considerăm că este destul de grav să acceptăm un asemenea comportament!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.