Casa iubirii: „Era un tată abuziv, alcoolic”. Povestea tristă de viață a Catincăi. Concurenta s-a deschis total în fața lui Patrick

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 dec 2023, 23:40

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Catinca a vorbit despre traumele care i-au marcat viața.

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Catinca s-a deschis în fața lui Patrick și a vorbit despre traumele care i-au marcat existența.

Povestea tristă de viață a Catincăi

Deși Catinca este judecată des de urmăritorii emisiunii pentru acțiunile ei, se pare că în spatele acestora se află ceva mai profund.

Concurenta i-a povestit lui Patrick ce nesiguranțe are și cum a afectat-o relația toxică din care a ieșit abia după doi ani.

Citește și: Casa iubirii: „Am fi un cuplu extraordinar”. Patrick și-a ales jumătatea! Aflați cine este fata cu care ar vrea să fie împreună în episodul de vineri, 15 decembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„În momentul în care îi oferi siguranță persoanei de lângă tine și ea e sigură că tu n-ai ochi pentru altcineva, omul ăla poate să se ducă oriunde că el se va întoarce la tine. Dar dacă eu nu am nimic stabil, singura chestie care îmi rămâne sunt nesiguranțele mele.

Pe mine relația mea toxică m-a traumatizat, mi-a luat foarte mult să trec peste ce s-a întâmplat, probabil și de atunci am treaba asta să fie totul bine, să nu mă abandoneze”, a spus Catinca.

Patrick a întrebat-o pe Catinca cine era gelos în relația care a marcat-o, iar tânăra i-a povestit că avea interzis la multe lucruri din cauza lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„El! N-aveam voie să vorbesc cu băieți, n-aveam voie să stau la muncă lângă băieți, când lucram la birou, nu aveam voie să fac nimic.

Trebuia să-l sun, să-i arăt în fiecare zi ce fac, n-aveam voie să ies din casă, trebuia să-i cer voie. M-a tratat foarte urât, sincer îți spun”, a mărturisit Catinca.

Patrick a fost uimit de declarațiile Catincăi și a întrebat-o cum a reușit să iasă din relație, având în vedere că bruneta a fost împreună cu persoana respectivă doi ani de zile.

Citește și: „Ai o atracție față de Mihaela” Andreea Mantea l-a pus în dificultate pe unul dintre concurenți! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

„Greu, eu n-am avut demnitate în relația aia”, a spus Catinca.

Catinca a crescut fără tată

Pe lângă un fost iubit toxic, Catinca a avut de suferit și în copilărie. Concurenta i-a povestit lui Patrick despre cum tatăl lui era o persoană abuzivă și care avea probleme cu alcoolul, dar și despre faptul că îi abuza mama și cei doi frați.

„De mică eu nu știu nimic de el. Era un tată abuziv, alcoolic”, a spus Catinca.