”Casa Iubirii” este zguduită de o nouă veste! Larisa, dezvăluiri fără precedent: ”Sunt însărcinată” Aflați cum a reacționat Ionuț, joi, 17 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 nov 2022, 22:32

”Casa Iubirii” este zguduită de o nouă veste!

Sursa: Captură KANAL D

Larisa îi spune lui Ionuț că este însărcinată. Adevăr sau minciună? Aflați joi, 17 noiembrie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”.

Larisa face o serie de dezvăluiri menite să-l lase pe Ionuț fără cuvinte. Concurenta îi spune iubitului ei că este însărcinată!

Cum a reacționat Ionuț când Larisa i-a spus că este însărcinată

Larisa și Ionuț traversează cea mai frumoasă perioadă a lor de când sunt împreună. Când totul părea că merge în direcția care trebuie, Larisa l-a luat prin surprindere pe Ionuț cu o veste, aceasta i-a dezvăluit că este însărcinată.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1694/20268601/1/315523843-1308525529978688-2388987289535122064-n.jpg

”Nu știu dacă o să fie totul ok, dar îți zic sincer, sunt însărcinată”, a spus Larisa. 

Concurentul a rămas mască la aflarea veștii. Rămâne de văzut dacă tânăra a încercat să i-o cocă iubitului ei, asta pentru a vedea cum reacționează, sau dacă este pe bune.

Citește și: Exclusiv! Kinga a vrut să îi transmită un mesaj lui Radu, însă a izbucnit în plâns: "Mi-e foarte dor de tine!"

Cine se scuză, se acuză! Anca este pusă într-o situație fără cale de ieșire

În Casa Iubirii au început să iasă la iveală detalii nebănuite despre Anca, una dintre cele mai noi fete din competiție. Imagini cu tânăra din club în timp ce se sărută cu o altă femeie au început să deruleze în casă. Radu, deși nu are nicio treabă cu Anca, este îngrozit de ce a putut să vadă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânăra nu se simte deloc ofensată de ceea ce spun băieții și a precizat că nu este o sfântă și face ce îi place.

Radu: Ai spus în prima zi sau în a doua că tu nu ieși în cluburi și că ține nu-ți place mediul acesta.

Bianca: A zis că iese, dar nu cu băieți la masă, Radu.

Anca: Ascultați bine, nu-mi puneți cuvinte în gură care nu au ieșit. Din prima zi în care a pus piciorul în casa asta am zis: eu nu sunt vreo sfântă și nici nu vreau să fiu.

Fetele au sărit în apărarea Ancăi și au spus că nu este nimic ieșit din comun să te săruți cu o altă femeie, Larisa fiind una dintre susținătoarele șatenei.

Citește și: Bianca, supărată foc pe Alin! „Nu-ți pasă?” Vor reuși cei doi să depășească această criză apărută în cuplu, sau vor ajunge în pragul despărțirii? Iată ce s-a întâmplat între cei doi, astăzi, în Casa iubirii!