Casa iubirii: Fetele l-au înfuriat pe Robert: „Ce falsitate se respiră aici”. Tânărul a avut o reacție exagerată: „Doamne, ce supărăcios e!”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 dec 2023, 14:34

Robert s-a supărat

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert a izbucnit de oftică în casa fetelor.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert s-a enervat din cauza fetelor și a avut o reacție exagerată. 

Fetele l-au înfuriat pe Robert

Astăzi, Robert a cerut permisiunea de a merge în casa fetelor deoarece, în casa băieților, și-au făcut simțită prezenta Mihaela și Catinca, fostele lui partenere.

Când a ajuns în casa fetelor, Robert n-a fost primit cu căldură de concurente, ba chiar a fost evitat, astfel că Julia a plecat la bucătărie cu scuza că vrea să mănânce un croissant.

Citește și: Casa iubirii: „Eu am ținut și țin în continuare la ea”. Radu răbufnește vizavi de relația dintre Cristina și Patrick. Între cei doi băieți se naște un adevărat conflict

Cristina a fost singura care a rămas pe canapea să vorbească cu Robert și l-a întrebat cum de s-a cerut în casa fetelor. De aici, atitudinea lui Robert a devenit arogantă. 

„Fetele tale sunt acolo”, a spus Cristina.

„Fetele mele?”, a întrebat Robert, vizibil iritat.

Cristina i-a explicat lui Robert că s-a exprimat în acest fel vizavi de Catinca și Mihaela pentru că a fost o glumă pe care chiar el a început-o. 

„Am glumit, nu pot să glumesc sau ce? Sau voi când glumiți aveți voie? Numai glume, numai bârfe, numai în aroganțe o ținem aici, de aia nu sunt cupluri și ceea ce trebuie să fie”, a spus Robert.

Citește și: Casa iubirii: Cosmin și Robert își aruncă săgeți pentru Mihaela! Cosmin vrea să îi cunoască familia Mihaelei, iar Robert explodează

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am zis doar că fetele tale, în gluma pe care ai zis-o, sunt acolo, de asta ești aici”, a continuat Cristina.

Robert i-a explicat Cristinei că a venit la fete pentru că n-are ce discuta cu Mihaela și cu Catinca și nici n-are chef de glumele băieților. De cealaltă parte a baricadei, Catinca și Patrick se întreabă la cine ar fi putut să meargă Robert în casa fetelor.

„Dar tu cu cine te mai înțelegi?”, a întrebat Cristina.

„Cu nimeni”, a spus Robert.

Cristina a fost mirată de răspunsul oferit de Robert, întrucât știa că se înțelege foarte bine cu Ionuț.

„Mă înțeleg dar a fost minciună, aici dacă minți îți merge bine”, a declarat Robert.

Robert, reacție exagerată la adresa fetelor

Cristina este indusă în eroare de răspunsurile oferite de Robert, astfel că-l întreabă dacă o minte sau nu în privința faptului că nu se mai înțelege cu nimeni din „Casa iubirii”.

„Ce rost are ce zic eu când aici se interpretează totul cum se vrea? Mă am bine cu toată lumea, mai puțin cu Radu, niciodată n-o să mă am bine cu el. Este un pervers de om. Este un mincinos, înainte să vii tu în casă te bârfea”, a spus Robert.

La masă, fetele se amuză de discuțiile pe care le poartă Robert și Cristina și se gândesc s-o salveze pe colega lor de a mai participa la discuții cu fostul iubit al Mihaelei. Prima care a făcut un pas în acest sens a fost Larisa care, în glumă, a întrebat-o pe Cristina dacă nu cumva avea nevoie la baie. Această întrebare ironică l-a supărat foarte tare pe Robert, care a decis să ceară camerei să se întoarcă în casa băieților pentru că se simte bârfit.

„Ce falsitate se respiră aici, jur, ați venit aici să bârfiți și să vă bateți joc, nu să vă găsiți dragostea. N-ai cu cine”, a exclamat Robert, urcând nervos scările.