Casa iubirii: Gelozia nu-i dă pace lui Radu! Acesta vede între Cristina și Patrick mai mult decât „o prietenie frumoasă”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 02 dec 2023, 11:04

Radu este foarte iritat de ceea ce se întâmplă între Patrick și Cristina

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Deși Cristina și Patrick neagă ceea ce simt unul pentru celălalt, micile gesturi vorbesc de la sine, ceea ce îl irită la culme pe Radu.

În ediția de pe 1 decembrie a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” au ieșit adevărate scântei între Radu și Patrick. Totul a pornit de la niște gesturi ale acestuia care l-au afectat foarte mult pe Radu.

Radu nu-și ascunde gelozia vizavi de Cristina și Patrick

În prima parte a ediției de astăzi, Patrick a fost extrem de drăgăstos cu Cristina, fosta iubită a lui Radu.

Deși nu a spus nimic, acesta din urmă a lăsat să se vadă că este deranjat de gesturile celor doi.

Observând că lui Radu nu-i pică bine să îi vadă pe el și pe Cristina în ipostaze tandre, Patrick a continuat să-l provoace pe colegul său, făcând niște glume care l-au iritat și mai mult. 

Patrick a invitat-o pe Cristina lângă el, la masă, iar mai apoi i-a cerut lui Radu, într-o notă ironică, să le aducă niște suc de portocale, ceea ce l-a făcut pe acesta din urmă să răbufnească.

Ulterior, a urmat un schimb de replici foarte dur între cei doi băieți.

După ce conflictul părea să se fi încheiat, odată ajunsă în platou, prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a redeschis subiectul, cerându-le explicații pentru ceea ce s-a întâmplat între ei și Cristina.

Radu a răspuns, spunând că Patrick și Cristina „lasă cumva și altceva de interpretat, nu doar o prietenie frumoasă”.

Ionuț a fost de acord cu afirmația lui Radu, mărturisind că, și el, a observat o legătură aparte între cei doi:  „Se vede o chimie foarte frumoasă între ei”.

Citește și: Patrick este foarte drăgăstos cu Cristina: „La mulți ani, românca mea frumoasă!”. Cum reacționează Radu la tandrețurile dintre cei doi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce este, de fapt, între Cristina și Patrick

Patrick a dezvăluit că a pupat-o și a complimentat-o pe Cristina intenționat. Prin apropierea de tânără, Patrick a încercat doar să-l tachineze pe prietenul său, Radu.

Auzind aceste lucruri, Cristina s-a arătat foarte revoltată, spunând că: „Nu-mi place să fiu folosită așa”.

Fostul ei iubit a rămas, în continuare, înfuriat de ceea ce se întâmplă între ea și Patrick, așa că a scos în evidență anumite gesturi tandre, pe care le-au făcut de față cu toată lumea, ci nu neapărat doar

ca să-i facă lui în ciudă.

„Nu te pupa pe gât, nu te lua pe sus, nu zburai cu el(...) și tu nu purtai trandafirul de la Patrick în păr”,  a spus, ironic, Radu.

Cu toții au fost uimiți când au aflat că trandafirul pe care concurenta îl purta în păr era, de fapt, de la Patrick. În acel moment, atât acesta, cât și Cristina s-au emoționat, iar tânăra a mărturisit că, într-adevăr, floarea este de la Patrick.

Faptul că a păstrat trandafirul a dat de înțeles că fata are anumite sentimente pentru colegul ei, ceea ce a observat chiar și Andreea Mantea.

„Florile rezistă cu un singur ingredient: atenție/ iubire/ apreciere(...). Dacă vorbești cu o plantă rezistă mult mai mult, dacă îi transmiți iubire...”,  a spus prezentatoarea.

Citește și: Casa iubirii: Patrick, un prim pas către Elena! „M-am cerut special la tine!” Concurentul și-a dorit să poarte o discuție cu frumoasa brunetă pentru a afla ce anume a determinat-o să plângă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.