Casa iubirii: „Îmi pare rău, Elena, dar eu o iubesc pe Bianca!”. Radu îl va lua peste picior pe Ionuț, iar Bianca va izbucni în lacrimi! Nu ratați un nou episod, sâmbătă, 18 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 nov 2023, 21:14

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, concurenții vor intra într-un joc interesant.

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, concurenții vor juca un joc interesant, care le va testa limitele.

Radu îl va lua peste picior pe Ionuț

Mâine, concurenții vor avea parte de un joc foarte interesant, care le va testa limitele. Fiecare fată și fiecare băiat vor  apărea pe conexiune unul lângă altul și vor trebui să spună ce le place unul la altul.

Prima care va trebui să enumere lucrurile care-i plac la un coleg este Julia, căreia îi va apărea pe ecran chiar Cosmin!

Citește și: Casa iubirii: „Tu n-ai relație în casă și nu demonstrezi nimic!”. Bianca vrea să-l voteze pe Radu spre eliminare! Tânărul se enervează și o atacă pe Cristina pentru că nu-i ia apărarea

„Îmi plac ochii tăi”, va spune Julia.

„Te iubesc”, va completa, în glumă, Bianca, făcând pe toată lumea să bufnească în râs.

Următorii care vor trebui să-și enumere calitățile vor fi Ionuț și Elena. Radu va prinde ocazia perfectă de a-l lua peste picior pe colegul lui. 

Citește și: Casa iubirii: Cristina a izbucnit în lacrimi amare! Încăpățânarea și acuzațiile lui Radu au adus-o pe tânără la capătul puterilor

„Parcă îl aud acum, mie-mi plac la Bianca ochii, mie-mi place la Bianca părul și mie-mi place la Bianca tot. Îmi pare rău, Elena, dar eu o iubesc pe Bianca”, va spune Radu, făcând toți băieții să râdă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca va izbucni în lacrimi

Bianca se va izola mâine în grădina din casa fetelor și va plânge. Cristina se va lovi de ușile închise de Bianca și va încerca să o convingă să-i deschidă spunându-i că-i aduce șervețele.

Bianca va refuza ajutorul și oferta Cristinei și va continua să-și verse lacrimile în singurătate.

Tot mâine, Mihaela și Adelin vor avea parte de primul lor date! Cei doi vor avea parte de adrenalină la pistele de karting și vor face o plimbare romantică în parc.

Parcul în care Adelin și Mihaela se vor plimba nu va fi unul întâmplător. În același parc, acum mult timp, Mihaela și Robert aveau primul lor date.

„Nu mi-am dat seama prima oară unde mă aflu, dar acum am o mică amintire”, va spune Mihaela.

Ce se întâmplă mai departe și de ce va plânge Bianca aflați mâine, 18 noiembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!