Casa iubirii: "Îmi place!" Antoni, despre sentimentele pe care le are pentru Larisa. Își mai dorește concurentul o relație cu Vlada? Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 6 ianuarie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 ian 2024, 19:00

Antoni si Larisa în Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc mâine, 6 ianuarie, la Kanal D.

Citește și: Cine sunt primii doi finaliști ai celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Iată anunțul uluitor făcut de Andreea Mantea! Ce reacții s-au stârnit în platou la aflarea veștii

În ediția de sâmbătă, 6 ianuarie, a emisiunii Casa iubirii, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, atmosfera va fi una tensionată, deoarece lucrurile nu par deloc să se liniștească între Vlada și Antoni. 

Antoni a ales să se despartă de Vlada, spre surprinderea tuturor, chiar de Anul Nou. Dupa mai multe respingeri din partea lui, ea a ales să danseze alături de Radu și alți băieți ce se aflau in jurul ei, lucru care l-a deranjat cumplit pe concurent.

Astfel, acesta a declarat că nu mai vede nicio soluție în relația sa cu Vlada. Tânărul a găsit mai multe motive pentru a se despărți de Vlada, însă ceilalți concurenți sunt de părere că Antoni a recurs la acest gest deoarece își dorește o relație cu Larisa.

Antoni:'' Toată lumea ar fi interpretat că mie acum îmi place de Larisa.''

Bianca:'' Nu s-a interpretat, așa ai spus.''

Radu:'' Tu vrei să spui că în momentul de față nu simți nimic pentru Larisa?''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Antoni:'' Da!''

Radu:'' Dar cu Vlada... te-ai gândit mai bine? Îți dorești să te mai împaci cu ea?''

Antoni:'' Vreau să fiu singur!''

Citește și: Când se încheie cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Iată când are loc Marea Finală și câți concurenți se vor lupta pentru mult râvnitele premii

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 6 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.