Casa iubirii: Încă un cuplu în pragul despărțirii! „Vrea să meargă în sezonul 3” Iată ce reacții s-au stârnit în platou și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală despre cei doi concurenți

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2023, 19:19

Vlada, in lacrimi, din cauza lui Antoni

Sursa: Captură KANAL D

Momente tensionate în Casa iubirii! Vlada a părăsit plângând platoul emisiunii, după un schimb de replici acide cu Antoni! „Ea a zis că n-am ce discuta cu ea!” Are concurentul gânduri de a rămâne pentru sezonul 3?

Al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se îndreaptă cu pași repezi spre final, iar presiunea care apasă pe umerii concurenților este din ce în ce mai mare și provoacă tot mai multe dispute și certuri aprige în rândul concurenților rămași în competiție. Deși pe parcursul sezonului s-au înfiripat mai multe idile și s-au format câteva cupluri ce păreau destul de stabile, în prezent există doar două perechi, cea alcătuita din Bianca și Ionuț pe de o parte și cea formata din Vlada și Antoni.

De când a revenit însă Larisa în cadrul show-ului, între Vlada și Antoni au apărut tot felul de discuții și de temeri exprimate de concurentă, care a simțit că relația lor este în pericol de destrămare din cauza atitudinii tot mai schimbătoare afișată de partenerul ei.

Vlada a părăsit plângând platoul emisiunii, după un schimb de replici acide cu Antoni! „Ea a zis că n-am ce discuta cu ea!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată încă din prima parte a zilei, deoarece încă un cuplu a ajuns în pragul despărțirii. Întrebat ce i se întâmplă, Antoni le-a mărturisit colegilor săi că nu este în apele lui, pentru că este răcit și nu se simte bine. Pe de altă parte, Vlada a dat de înțeles tuturor că a deranjat-o teribil faptul că Antoni a dat „like” unor clipuri cu el și Larisa, în mediul online și i-a stârnit gelozia.

Cu toate acestea, Vlada nu s-a arată supărată pe Larisa, dimpotrivă a mărturisit că o consideră prietenă ei deja, spre marea uluire a tuturor.

Pe de altă parte, Vlada a declarat că este convinsă că Antoni caută tot felul de motive pentru că ei să ajungă la despărțire, deoarece își dorește mult să participe și în sezonul 3 al emisiunii. După un schimb de replici aprige, concurență a părăsit platoul, retrăgându-se în grădina, acolo unde Catinca a venit să o sprijine pentru a se calmă.

În vreme ce Antoni a refuzat categoric să mai discute cu partenera lui pentru a-și lămuri neînțelegerile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Larisa, este de asemenea sigură că Antoni are de gând să rămână și în sezonul al treilea, pentru a-și caută în continuare jumătatea și tocmai din această cauză tânărul caută pretexte pentru a fi din nou singur.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela izbucnește în lacrimi! Bianca, Vlada și Catinca o critică dur pe colega lor în fața lui Bogdan

Citește și: Casa iubirii: Mihaela i-a debusolat pe băieți! „Nu mă pune să aleg!” Iată cu cine ar vrea să se întâlnească tânăra în afara platourilor de filmare! Cum a reacționat Robert