Casa iubirii: Ionuț nu mai are încredere în Bianca! Vorbele bune sunt în zadar acum pentru tânăr: „Acum știu și eu părerea ta”

Author: Lavinia Medrea

Ionuț și-a pierdut siguranța în el

Sursa: Captură KANAL D

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ionuț și Bianca discută despre declarațiile făcute de Bianca în gală.

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ionuț nu pare să fie deloc bine după declarațiile făcute de Bianca despre relația lor. 

Ionuț nu mai are încredere în Bianca

În ediția de azi, Bianca a observat că Ionuț nu s-a ridicat să danseze, iar acesta i-a spus că va dansa atunci când se va simți bine.

Bianca a fost surprinsă de răspuns și l-a întrebat ce îl apasă.

Citește și: Casa iubirii: Bianca și Ionuț vor ajunge într-un punct critic al relației lor! „Nu am știut că noi avem discuții banale!” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, luni, 18 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Mi-ai transmis o anumită siguranță că mă vezi perfect și acum aflu că, de fapt, nu sunt perfect”, a spus Ionuț.

„În primul rând nu cred că a fost o chestie pe care am vrut neapărat s-o expun atunci, în gală”, a declarat Bianca.

„E foarte bine că ai spus-o că acum știu și eu părerea ta”, a continuat Ionuț.

Bianca a încercat să justifice faptul că a numit discuțiile cu Ionuț „banale” spunând că, de fapt, o deranjează anumite lucruri la emisiune, nu la el, dar Ionuț n-a putut fi încumetat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Problemele pe care le-am expus sunt legate de emisiune, nu de noi afară”, a spus Bianca.

Citește și: Casa iubirii: Eliminare cu emoții și lacrimi, in Gala din 17 decembrie! Julia, Catinca, Adelin și Robert au ajuns în pericol de eliminare! „Tot ceea ce a făcut aici în casă a fost real!” Iată ce anunț uluitor a făcut Andreea Mantea

„Bianca, discuții banale nu sunt legate de emisiune”, a declarat Ionuț. 

Ionuț nu are încredere în asigurările Biancăi

Chiar dacă Bianca încearcă să-l asigure că el este bărbatul perfect pentru ea în afara emisiunii și că în competiție lucrurile devin monotone, Ionuț nu poate să mai creadă cu aceeași intensitate vorbele iubitei lui, pierzându-și siguranța după gală. 

„Mie ca să-mi iasă chestia asta din cap o să dureze foarte mult”, a spus Ionuț.

Bianca i-a mai explicat lui Ionuț și că în casă se plictisește și simte nevoia să iasă din această monotonie, deoarece multe discuții dintre ei doi se întâmplă mereu.

Băieții l-au sfătuit pe Ionuț, de asemenea, că face o greșeală atunci când se mulează mereu după Bianca, pentru că trebuie să fie el însuși.

„Eu niciodată, până în ziua de ieri, n-am știut că avem discuții banale!”, a spus Ionuț.