Casa iubirii: „Iubirea noastră a fost ca un debut”. Patrick îi face o frumoasă dedicație Cristinei, iar Radu izbucnește în lacrimi. Aflați ce se va întâmpla între cei trei concurenți în episodul de sâmbătă, 16 decembrie, de la orele 16:00 și 19:00

Author: Diana Ghita
Actualizat: 16 dec 2023, 10:01

Patrick și Cristina se înțeleg din priviri

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D, Patrick îi va face Cristinei o dedicație muzicală foarte emoționantă.

În cadrul episodului de sâmbătă al show-ului „Casa iubirii”, moderat de celebra Andreea Mantea, se vor naște noi tensiuni între Cristina, Patrick și Radu. Gelozia lui Radu este din ce în ce mai mare.

Cum o va surprinde Patrick pe Cristina

În ediția din 16 decembrie, fetele vor fi surprinse de o frumoasă piesă de dragoste, însă aceasta îi va fi dedicată cuiva anume, mai precis Cristinei, pentru care au rulat versurile: „Ea era rușinoasă, el cel nebun din casă/ Iubirea noastră a fost ca un debut”.

Acest gest romantic va fi făcut, bineînțeles, de către Patrick, care va aștepta nerăbdător reacția concurentei. Aceasta din urmă este atât de emoționată încât începe să plângă, ceea ce îl va uimi pe Patrick.

Pe de altă parte, Radu va fi vizibil afectat de acest gest și va interveni, ceea ce îi va schimba radical starea fostei sale iubite, Cristina.

Intervine tot timpul.

Orice aș face, orice aș spune, orice gest... orice, orice, el intervine!,
spune Cristina, foarte mâhnită și cu lacrimi în ochi.

Bianca îi va spune colegei sale: „Și tu intervi la el”. Însă Cristina va nega totul: „Nu-i adevărat. Când am mai intervenit eu la el?”.

„De când este Patrick, nu”, îi va răspunde Bianca.

Citește și: Casa iubirii: Ce sentimente sunt între Cristina și Patrck! Tânărul a dat cărțile pe față: „Este atașată de mine”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce îl va face pe Radu să plângă

Ulterior acestei discuții, Cristina va fugi în casa băieților, pentru a-l îmbrățișa pe Patrick, ceea ce îi pune capac lui Radu, care va izbucni în lacrimi.

Se pare că acesta nu poate să treacă atât de ușor peste povestea de dragoste pe care a avut-o cu fosta lui iubită, care, din câte se poate vedea, s-a îndrăgostit de un alt băiat.

Radu nu poate suporta acest lucru, apropierea Cristinei de Patrick fiind foarte dureroasă pentru el, întrucât încă mai are sentimente pentru frumoasa concurentă.

Însă, cei doi îndrăgostiți preferă să își dea frâu liber sentimentelor, în ciuda faptului că Radu suferă foarte mult. Ba chiar Patrick a dezvăluit, vineri, că între el și Cristina ar putea fi, cu adevărat, o relație frumoasă, dacă amândoi ar trece peste absolut toate barierele.

Cum va evolua situația acestui triunghi amoros aflați mâine, 16 decembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

Citește și: Casa iubirii: Gelozia nu-i dă pace lui Radu! Acesta vede între Cristina și Patrick mai mult decât „o prietenie frumoasă”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?