Casa Iubirii: Larisa a luat o decizie categorică în privința băieților! Adelin sau Cosmin?

Author: Diana Tilă

Adelin, Larisa si Cosmin in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc joi, 7 decembrie, la Kanal D.

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de o nouă zi plină de întâmplări incendiare. În ediția de joi, fetele și băieții au făcut noi declarații incendiare și au scos la iveală noi detalii despre ei. Mai mult, Larisa a luat o decizie în privința lui Adelin și a lui Cosmin. Iată ce s-a întâmplat în platoul emisiunii matrimoniale!

Citește și: Casa iubirii: "Să-ți vezi de treabă!" Cosmin, despre motivul pentru care Elena nu a vrut să fie într-o relație cu el. Aflați ce se va întâmpla vineri, 8 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Larisa a dat verdictul! Adelin sau Cosmin? 

Larisa este una dintre cele mai apreciate concurente din Casa iubirii. Revenirea ei în cadrul emisiunii i-a lăsat pe telespectatori și concurenți fără cuvinte. Tânăra este decisă să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii matrimoniale, astfel, este deschisă la noi cunoașteri. Acum, atenția tinerei s-a îndreptat mai mult către un anumit concurent din casă.

Larisa este o femeie atrăgătoare și sigură pe ea, aceasta a făcut furori încă de cum a pășit în Casa iubirii.

Astfel, mai mulți masculi sunt dornici să o cunoască. 

În ediția de joi, 7 decembrie, Patrick a afirmat că lui Cosmin i s-au aprins călcâiele după Larisa, însă concurentul neagă acest lucru. Mai mult, Larisa a declarat că nu simte că acesta o place, pentru că dacă avea vreun sentiment pentru ea, concurentul i-ar fi demonstrat de prima dată când a pășit în Casa iubirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Totodată, Ionuț sare în apărarea lui Cosmin. Acesta îi mărturisește Larisei că până să plece din Casa iubirii, ea a fost într-o relație cu George și Antoni, iar Cosmin nu putea să se bage peste colegii lui.

Între timp, concurenții au jucat Smash or Pass, iar Larisa a dat verdictul: „ Adelin are Smash, iar Cosmin Pass!” 

Cosmin a fost vizibil deranjat de alegerea Larisei, însă lui Adelin i-a revenit zâmbetul pe buze.

Concurentul a declarat că dacă până acum i-a plăcut fizic de Larisa, după afirmația concurentei vrea să facă pași spre ea și să o cunoască mai bine. Rămâne de văzut care va fi parcursul celor doi concurenți în Casa iubirii!

Citește și: Casa iubirii: Catinca și Robert, provocați de Andreea Mantea la o discuție constructivă! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți! „Ia-l pe altul care îți dă mai multă atenție!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.