Casa iubirii: Larisa, reacție neașteptată la întâlnirea misterioasă cu Radu: „Nici aici nu scap de tine?!”. Cum a decurs date-ul celor doi

Author: Diana Ghita
Actualizat: 31 dec 2023, 08:57

Larisa nu s-a așteptat să aibă întâlnire cu Radu

Sursa: Captură Kanal D

Emisiunea matrimonială „Casa iubirii” îi aduce pe concurenți în diverse situații, cum a fost și date-ul surpriză al Larisei cu Radu.

În ediția de sâmbătă, 30 decembrie, a emisiunii „Casa iubirii ” s-au difuzat imagini de la întâlnirea Larisei cu un concurent misterios. Aceasta l-a așteptat la sală pe cel cu care urma să se vadă, iar surpriza a fost una foarte mare atunci când l-a văzut pe Radu.

Radu a fost concurentul misterios cu care trebuia să se vadă Larisa

În momentul în care Radu a apărut la sală, Larisei nu i-a venit să creadă că el era concurentul-surpriză cu care trebuia să aibă date. Atunci când acesta și-a făcut apariția, tânăra a spus, cu o mare mirare: „Nici aici nu scap de tine?!”.

În ciuda reacției pe care a avut-o, aceasta s-a înțeles foarte bine cu Radu la interacțiune. Cei doi s-au amuzat copios, făcând diverse glume în timp ce se antrenau, iar spre final, aceștia s-au dus să se odihnească.

După ce s-au așezat, Radu și Larisa au purtat o discuție deschisă despre eșecurile pe care tânăra le-a avut în dragoste, cu anumiți concurenți.

„Glumim, râdem, dar cu sufletul cum ești?”,  a întrebat-o Radu pe colega lui.

„Sunt puțin dezamăgită, pentru că, nu știu dacă se observă, dar eu am încercat pe cât posibil să las de-o parte fricile, rușinea, absolut tot și îmi pare rău.

Uite, m-am apropiat de Adelin, a plecat, m-am apropiat de Bogdan, a plecat”,  a dezvăluit Larisa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Casa iubirii: Radu o atacă pe Bianca în fața lui Ionuț: „Lui Ionuț nu cred că o să-i convină!”. Ce acuzații îi aduce Radu concurentei

Ce părere are Radu despre o posibilă relație între Larisa și Patrick

Mai apoi, Radu l-a adus în discuție pe Patrick, fiind nedumerit de ce tânăra a spus, într-una din edițiile trecute, că l-ar săruta.

„Să ști că m-ai șocat cu chestia aia când te-am auzit că dintre toți băieții din casă l-ai fi sărutat pe Patrick. Nu te-am văzut niciodată să ai vreo atracție față de el”,  a

spus Radu.

Larisa i-a explicat concurentului de ce l-ar săruta pe Patrick: „Dacă ar fi să aleg așa, per total, cumva el se apropie cel mai mult de genul meu. Patrick e frumos, drăguț ca băiat, dar noi doi nu avem o conexiune aparte. Mai degrabă am o conexiune cu tine decât cu el, frățească, de familie”.

Cu toate acestea, Radu i-a mărturisit acesteia că îi vrea binele, dorindu-și ca fata să își facă un iubit lângă care să se simtă împlinită.

„Să ști că mi-aș dori foarte tare să găsești un băiat pe sufletul tău.(...) O să te susțin indiferent ce o să faci. Stai liniștită, că nu scapi de mine așa ușor”,  a dezvăluit concurentul.

Citește și: Casa iubirii: Nebunie în Camera Roșie! Patrick i-a furat un pupic pe buze Larisei! Incredibil cum a reacționat Cristina

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?