Casa iubirii: Larisa, revenire neașteptată în cadrul show-ului! Aceasta l-a chemat pe Antoni în camera roșie! Iată cum a reacționat Vlada

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2023, 19:00
Larisa si antoni din casa iubirii Foto(4)

Larisa si Antoni, in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Larisa și Antoni, față în față în camera roșie! „M-am întors aici deoarece consider că nu am arătat tot aici!” Vlada izbucnește în lacrimi amare! Iată ce reacții s-au iscat în rândul concurenților!

După Gala de duminică, presărată cu multe momente tensionate și emoții puternice, o nouă săptămână a început în forță în Casa iubirii, unde concurenții au avut parte de o surpriză de proporții, deoarece Larisa a revenit în cadrul show-ului, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a lui Antoni care nu se aștepta să o mai întâlnească pe cea pe care a plăcut-o și care îl dezamăgise cu atitudinea ei nehotărâtă.

Însă de departe cea mai șocată de apariția Larisei a fost Vlada care a izbucnit în lacrimi amare, la gândul că îl va pierde definitiv pe partenerul ei.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Larisa și Antoni, față în față în camera roșie! Revenirea blondinei îi lasă pe toți cu gura căscată

În ediția de astăzi în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată deoarece în prima parte a emisiunii Vlada și Antoni au purtat discuții aprinse și au dat de înțeles tuturor că nu își mai doresc să lupte pentru relația lor, fiind

pe cale să pună capăt cunoașterii lor. Iar în partea a doua a ediției, tensiunile inițiale au culminat cu apariția uluitoare a Larisei în camera roșie, unde l-a chemat pe Antoni.

În momentul în care Vlada a aflat că Antoni a fost invitat în camera roșie de o nouă concurentă, în sufletul ei s-a declanșat o adevărată furtună de îndoieli și temeri mari, gândindu-se că relația lor se va destramă definitiv.

Pe de altă parte, concurentul a avut parte de emoții teribile și în același timp a încercat cu greu să își ascundă bucuria de a o reîntâlni pe fosta lui partenera, căreia cu ceva timp în urmă îi ducea dorul și îi regretă plecarea din Casa iubirii.

Deși a încercat din răsputeri să își controleze starea, Vlada s-a retras în grădină, unde a izbucnit în lacrimi, iar colegele sale au sărit să o consoleze și să o sprijine, pentru a reuși să depășească clipele dificile și gelozia care o măcinau cumplit.

Larisa: „Nu vrei să mă vezi?” 

Antoni: „Nu cred... Deci pentru cine ai venit, Larisa? Nu cred! De ce te-ai întors?” 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Larisa: „M-am întors aici deoarece consider că nu am arătat tot ceea ce pot eu în emisiunea asta și am regretat faptul că am plecat, motiv pentru care m-am întors!” 

Antoni: „Nu-mi vine să cred cum de nu ți-am recunoscut vocea!”

Larisa: „Am ținut în mod special să te chem aici pentru că am considerat că dintre toți băieții cea mai importantă discuție vreau să o port cu tine! Eu știu în ce stadiu te afli tu aici în casă, dar cu toate astea eu am avut multe rețineri când am fost aici, mi-a părut foarte rău și mi-am încercat norocul și am revenit! Tu te bucuri că mă vezi?” 

Antoni: „Sincer, nu cred că este aceeași bucurie care a fost prima oară când te-am văzut aici!” 

Citește și: Casa iubirii: ''Mă compară cu Larisa!'' Vlada, în lacrimi! Antoni a ridicat tonul la ea: ''Le iei apărarea în fața mea''

Citește și: Casa iubirii: Andreea Mantea, anunț important în Gala de duminică, 26 noiembrie. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii