“Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național

Autor: Oana Picerea

“Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național

Gala de ieri a reality-ului prezentat de Andreea Mantea, pe primul loc în inimile românilor

Gala de ieri a reality-ului “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul întregii țări. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea a fost lider de piață, la nivel Național, și s-a clasat pe locul secund, în rândul publicului Comercial.

Ieri, în intervalul orar 16:00 – 18:00, Kanal D a înregistrat 2.6 puncte de rating și 11,3% cota de piață, pe targetul Național, și 1.9

puncte de rating și 10,5% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54 Național ABCD).

“Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național

O medie de 465.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit, în fiecare minut al difuzării, emisiunea “Casa iubirii”, minutul de aur, atins la 16:56, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumătate de milion (561.000)

de telespectatori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! Natalia vorbește despre asemănarea izbitoarea dintre ea și Nicoleta, iubita lui Sorin: "Și Andreea Mantea, chiar și el, și publicul a confundat-o"

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.