“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2024, 13:52

Reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D, a dat startul castingului pentru sezonul următor; Iaşi - următorul oraş pe harta Caravanei Iubirii, în acest weekend

Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a pozitionat ieri Kanal D pe primul loc în topul audienţelor, în intervalul 16:00- 18:00, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România. Emisiunea cu şi despre dragoste a fost lider de audienţă duminică, înregistrând 3,1% Rating şi 11,7% cotă de piaţă, la nivelul publicului din întreaga ţară, şi 2,6% Rating şi 10,3% cotă de piaţă, la oraşe.

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

Emisiunea “Casa iubirii” cucerește tot mai mult public pe zi ce trece în faţa micului ecran şi generează comunităţi uriaşe în mediul online; autenticitatea trăirilor concurenților şi modul în care viata lor de zi cu zi în căutarea dragostei evoluează sub ochii telespectatorilor fac din acest produs media unic o experienţă de neratat pentru milioane de oameni.

Citește și: Ce le-a transmis câștigătoarea sezonului 2 al reality show-ului "Casa iubirii" tinerilor care vor să se înscrie la casting pentru “Casa iubirii”

Caravana de casting “Casa iubirii”, pentru sezonul următor al emisiunii (sezonul 4), ajunge la finalul acestei săptămâni la Iasi( 25, 26 octombrie), iar toţi cei interesaţi să participe la show-ul televizat sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10:00-19:00, la Hotel International Iaşi.

Dupa Iași, caravana de casting Casa Iubirii va merge la Constanța( 1, 2 noiembrie), Brașov( 8, 9 noiembrie), Sibiu( 15, 16 noiembrie), Timișoara( 22, 23 noiembrie), Craiova( 29, 30 noiembrie), caravana Casa Iubirii încheindu-se la București( perioada 6-10 decembrie).

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Citește și: Andreea Mantea, avertisment pentru trei concurenți din “Casa iubirii”: „O să vă pedepsesc”. Ce a făcut-o pe prezentatoare să răbufnească

Emisiunea “Casa iubirii” poate fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 si 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D.