Casa iubirii: Lovitură teribilă pentru Laurențiu! Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsă dură va primi concurentul în urma ieșirii sale nervoase față de Ionuț! „Considerăm că este destul de grav să acceptăm un asemenea comportament!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2023, 19:45

Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Laurențiu a aflat ce pedeapsă va primi pentru gestul extrem făcut la adresa lui Ionuț! „În urma acțiunilor tale acesta este cea mai bună pedeapsa pentru tine!”

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii continuă să aducă în atenția publicului noi concurenți dornici să își caute jumătatea, noi momente romantice, idile neașteptate, despărțiri uluitoare, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni aprige. După ce în ediția precedentă, Laurențiu a avut o reacție fără precedent la adresa lui Ionuț, în urmă unui schimb de replici acide, astăzi, în platoul emisiunii Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsă dura va primi concurentul pentru gestul la care a recurs fără să îi pese că încalcă regulamentul.

Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Laurențiu a aflat ce pedeapsă va primi pentru gestul extrem făcut la adresa lui Ionuț

În ediția de astăzi, Laurențiu și-a așteptat pedeapsa deoarece a fost conștient că a greșit prin felul urat în care a reacționat la adresa lui Ionuț, provocându-l la o altercație în casă băieților. Mai întâi, concurentul a fost nevoit să meargă singur în camera roșie unde și-a cerut scuze față de Ionuț, față de toți colegii săi, dar si față de public. 

„O să încep prin a-mi cere scuze de la voi toți, dar în principal de la Ionuț. Îmi pare rău și sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri, chiar și de faptul că m-ați văzut voi în felul ăsta. Ionuț, îmi cer scuze, ai fost mult mai bărbat decât mine, mult mai puternic și mult mai cu capul pe umeri și eu consider că am avut până acum o relație ok și m-a deranjat mult faptul că ai spus tu că eu la hotel zic mac-mac.”

, a spus Laurențiu.

În partea a două a emisiunii Casa iubirii, Laurențiu a mai primit o lovitură aprigă, deoarece Andreea Mantea i-a transmis tranșant că va mai primi o pedeapsă. După câteva minute de suspans, prezentatoarea TV a anunțat că în Gala din această duminică, Laurențiu va fi primul nominalizat spre eliminare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Considerăm că este destul de grav să acceptăm un asemenea comportament! Noi nu îl acceptăm și pentru că ai încălcat de mai multe ori regulamentul mai cu voie, mai fără voie, mai că ți-a păsat, mai că nu ți-a păsat de noi și de regulile acestei emisiuni! Ceilalți au făcut-o, tu nu! Dar cea mai potrivită pedeapsă pentru tine în acest moment este doar una singură! Laurențiu, ești prima nominalizare în Gala ce urmează! Nu știu cum s-a ajuns la aceeași pedeapsa că cea a Lorenei dar în urmă acțiunilor tale această e cea

mai bună pedeapsa pentru ține și pentru comportamentul tău de ieri!”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Casa iubirii: „Sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri”. Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț după ieșirea pe care a avut-o ieri în „Casa iubirii”. Cum a reacționat Bianca: „Ești un bărbat adevărat”

Citește și: Casa Iubirii: Laurențiu, pus la zid pentru gestul lui extrem față de Ionuț! „Așa am știut eu să reacționez!” Andreea Mantea i-a adus reproșuri aprige și i-a cerut explicații pentru cele petrecute în casa băieților

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?