Casa iubirii: Mai există cale de împăcare între Mihaela și Robert? „De ce ți-e frică să vorbești cu mine?” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, vineri, 5 ianuarie 2024, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2024, 21:21
mihaela si robert din casa iubirii Foto(4)

Mihaela si Robert, la un pas de a-si mai acorda o șansă

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, 5 ianuarie, în Casa iubirii, concurenții vor avea parte de momente emoționante și tensionate! Mihaela și Robert vor fi îndemnați să își mai acorde o șansă! În vreme ce Vlada va izbucni în lacrimi, când îi va privi pe Antoni și Larisa dansând!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie de sfârșit, iar concurenții trec deja prin mari emoții și au parte de noi provocări și răsturnări neașteptate de situație în fiecare ediție. După ce în cea mai recentă Gala, Andreea Mantea a anunțat că Mihaela a fost desemnată de către public Favorită Săptămânii și totodată prima concurență care a intrat direct în Marea Finală, în ediția de astăzi, îndrăgită prezentatoare TV a comunicat concurenților faptul că cel de-al doilea finalist este Radu, urmând să fie desemnați în zilele următoare și ceilalți șase concurenți care vor merge în Finală

din 14 ianuarie 2024.

Mihaela și Robert vor fi îndemnați să își mai acorde o șansă

În ediția de vineri, 5 ianuarie 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă plină de tensiuni, regrete și gelozii uluitoare. Mai întâi, Mihaela și Robert vor fi îndemnați de către ceilalți colegi să mai acorde o șansă poveștii lor, care s-a încheiat brusc în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Casa iubirii: Momente pline de suspans pentru concurenți! Andreea Mantea a făcut un nou anunț important! Iată cine este cel de-al doilea concurent care intră în Marea Finală alături de Mihaela

Intre timp amândoi au încercat să cunoască alte persoane și chiar să formeze noi cupluri în cadrul show-ului, pe de o parte Mihaela s-a apropiat de Cosmin, iar Robert și-a îndreptat atenția spre Catinca, însă în cele din urmă au sfârșit tot singuri.

Mihaela se va arată entuziasmată și dornică să se reaproprie de Robert, însă concurentul nu va părea deloc încântat de o nouă încercare de a forma un cuplu frumoasa blondină, fiind în continuare sceptic și mai ales temător de un nou eșec.

Patrick: „Mihaela, ți-ar plăcea să mergi în camera roșie cu Robert?”

Robert: „Voi sunteți nebuni! Faceți aici materiale pe seama mea! Vorbiți de voi!”

Ionuț: „Dar nu face nimeni materiale!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cristina: „Hai mergeți! Hai dansați!”

Mihaela: „De ce ți-e frică să vii să vorbești cu mine? Nu-ți fac nimic!

Robert: Nu mi-e frică! Va las să vorbiți despre mine! Fără mine nu merge emisiunea mai departe!”

Mihaela: „Ai ceva să-mi spui sau nu? Ca să nu aflu din altă parte!”

Robert! „Nu am absolut nimic să-ți spun!”

Pe de altă parte, Antoni o va invita la dans pe Larisa, în vreme ce Vlada îl va invita pe Patrick, însă în cele din urmă, concurenta va izbucni în lacrimi, deoarece va conștientiza că l-a pierdut definitiv pe Antoni, care pare fericit în compania Larisei.

Citește și: Casa Iubirii: Radu are unele dubii în privința Cristinei: ,,Nu pot să am încredere totală în ea!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.