Casa iubirii: Mihaela i-a debusolat pe băieți! „Nu mă pune să aleg!” Iată cu cine ar vrea să se întâlnească tânăra în afara platourilor de filmare! Cum a reacționat Robert

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2023, 16:27

Mihaela, dezvăluiri inedite in casa baietilor

Sursa: Captură YouTube

Mihaela, mărturisiri neașteptate în Casa iubirii! Cine sunt băieții care și-ar dori un date cu ea! Iată cum a reacționat concurenta și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală! „Când doi se bat al treilea câștigă!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie cu pași repezi de final. În cea mai recentă Gală, Andreea Mantea a anunțat că Marea Finală va avea loc în curând și i-a sfătuit pe toți concurenții rămași în competiție să își mai acorde o șansă și să facă tot ceea ce nu au făcut până acum pentru că apoi să nu regrete anumite lucruri. Totodată, prezentatoarea TV a mai subliniat că nu va intra niciun concurent în cadrul show-ului, ci vor fi doar eliminări.

După ce în ediția precedentă, Mihaela și Bianca au ajuns din nou la cuțite, în ediția de astăzi, Mihaela a fost mult mai relaxată și mai bine dispusă și a mers în vizită în casa băieților, unde a făcut dezvăluiri de senzație.

Mihaela, mărturisiri neașteptate în Casa iubirii! Cine sunt băieții care și-ar dori un date cu ea

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosfera mai liniștită, presărată cu momente de senzație atât în casă fetelor, cât și în tabăra concurenților.

Aflată în vizită în casă băieților, Mihaela a fost pusă la un moment dat într-o situație stânjenitoare, deoarece Antoni a preluat controlul discuției și a întrebat-o pe fosta partenera a lui Robert cu ce băiat i-ar plăcea să iasă la un date.

Curioși să afle dacă se întâmplă ceva între Mihaela și Cosmin, băieții au început să o întrebe pe concurentă diverse lucruri în speranța că vor descoperi cât mai multe detalii despre o posibilă idilă.

Însă Cosmin a mărturisit că el și Mihaela au vorbit în privat chestiuni generale, despre jobul lui, despre ceea ce vor face după emisiune. În tot acest timp, concurentul a stat în brațe cu iepurașul de la Elena, însă a dat de înțeles tuturor că prietenia dintre el și Mihaela s-ar putea transformă în altceva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cosmin: „Glumim, suntem prieteni!”
Mihaela: „Suntem în Casă iubirii, să nu uităm!”
Cosmin: „Da, oricând în Casa iubirii se poate întâmplă ceva!”

Pe de altă parte, Cosmin a mărturisit că se înțelege cel mai bine cu Mihaela în prezent, în Casa iubirii și că ar fi oricând dispus să iasă împreună la un date. Vizibil emoționată și ușor stânjenită, Mihaela a spus că nu se pune încă problema unui date, deoarece ei sunt doar prieteni.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Bianca, ceartă aprigă! Cele două concurente și-au spus replici acide și jigniri dure! „Urât din partea ta!” Radu a încercat să medieze conflictul fetelor! Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Citește și: Elena de la ”Casa iubirii”, total dezamăgită de Patrick: ”Chiar nu mă așteptam” Ce s-a întâmplat între cei doi