Casa iubirii: Mihaela izbucnește în lacrimi! Bianca, Vlada și Catinca o critică dur pe colega lor în fața lui Bogdan

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 dec 2023, 23:56

Mihaela nu a mai putut rezista la atacurile colegelor

Sursa: Captură KANAL D

Deși este o emisiune matrimonială, care urmărește evoluția cuplurilor, în „Casa iubirii” se nasc și foarte multe tensiuni între concurenți.

Așa s-a întâmplat și în ediția de astăzi din „Casa iubirii”, când trei concurente au făcut front comun împotriva Mihaelei, pe care au atacat-o foarte aspru în fața lui Bogdan, care își dorește să o cunoască mai bine pe tânără.

Mihaela este atacată din toate părțile

În ediția din 13 decembrie, Bogdan a venit în casa fetelor, unde a dat peste o atmosferă tensionată.

Imediat cum băiatul a ajuns, Bianca, Vlada și Catinca au început să fie foarte dure cu Mihaela.

Cele trei au început să o critice aspru pe colega lor, în fața pretendentului ei, încercând să-i păteze imaginea și să-l facă pe tânăr să o privească cu alți ochi pe Mihaela.

Cea care a pornit disputa a fost Bianca. Aceasta este de părere că Mihaela și Bogdan nu se potrivesc.

De asemenea, ea mai spus că îl bănuiește pe Cosmin de faptul că s-ar fi apropiat de Mihaela cu un anume scop: „Cosmin s-a apropiat de Mihaela pentru bani!”.

Deși Mihaela s-a arătat deranjată de aceste vorbe, colegele ei au continuat să o persecuteze, Vlada și Catinca preluând ștafeta de la Bianca. 

„Bogdan, să știi că dacă ai scoate-o pe Mihaela la un date, trebuie să ai minim 1.000

de lei în buzunar”,  a fost avertismentul lui Vlada și al Catincăi pentru Bogdan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Casa iubirii: Bogdan este noul concurent care a venit să își caute jumătatea! „Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simț!” Iată cine este fata care i-a atras deja atenția și ce reacții s-au iscat în rândul băieților

Ce părere are Bogdan despre disputa dintre concurente

Concurentul a remarcat că la mijloc este o rivalitate foarte mare, așa că le-a spus celor trei fete, fără niciun menajament, că se vede foarte clar că au un ghimpe împotriva Mihaelei: „Mă gândesc că poate aveți ceva cu ea”.

Mihaela a fost foarte afectată de atacurile subtile ale colegelor ei, așa că a preferat să se retragă din cameră.

Imediat după ce a plecat, Bogdan s-a dus după ea, pentru a o liniști.

„Tu nu vezi cum mă atacă prin anumite subtilități?! Chiar dacă nu ști care e povestea din spate, tot te prinzi”,  i-a spus Mihaela lui Bogdan.

Totodată, tânăra i-a mărturisit concurentului că ea este găsită vinovată în fiecare ceartă care începe in casa fetelor: „De fiecare dată când se iscă un scandal de genul zic că eu încep”.

Bogdan i-a dat dreptate Mihaelei, fiind de părere că fetele s-au aliat împotriva ei: „ Văd că și-au făcut o gașcă”.

Citește și: Casa iubirii: Robert s-a transformat în avocatul Mihaelei! Concurentul îi ia apărarea fostei iubite în războiul cu Bianca: „Vreau să fie dreptate”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?