Casa iubirii: Mihaela recunoaște că nu i-a picat bine să-i vadă pe Robert și Catinca sărutându-se! Iată ce tensiuni aprige s-au iscat între cele două rivale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2023, 15:28

Catinca, Robert si Mihaela, noul triunghi amoros din Casa iubirii

Sursa: Captură YouTube

Mihaela dă cărțile pe față și recunoaște că o doare faptul că relația dintre Robert și Catinca a evoluat atât de rapid! „Nu mi-au căzut bine anumite imagini!” Iată ce spune concurenta despre momentul în care cei doi s-au sărutat!

Cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătate, întâlniri neașteptate, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige declanșate din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. Astăzi, în platoul emisiunii s-au iscat discuții aprinse între Mihaela, Robert și Catinca. Totul a plecat de la cea mai recentă întâlnire dintre Robert și nouă lui partenera în afară platourilor de filmare, unde s-au sărutat pentru prima dată.

Deși Mihaela a încercat din răsputeri să își păstreze zâmbetul pe buze, astăzi, concurență a recunoscut faptul că nu i-a picat deloc bine să privească imaginile cu pricina.

Mihaela dă cărțile pe față și recunoaște că o doare faptul că relația dintre Robert și Catinca a evoluat atât de rapid

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, gelozia a plutit în aer și a stat la baza unor tensiuni aprige iscate între concurenți.

În centrul atenția s-a aflat triunghiu amoros format din Mihaela, Robert și Catinca. După despărțirea de Mihaela, Robert și-a îndreptat atenția asupra Catincăi, de care s-a apropiat rapid, provocându-i o durere imensă fostei lui partenere, care a continuat să privească din umbră momentele lor romantice.

După apariția primelor imagini de la întâlnirea dintre Robert și Catinca, Mihaela a fost întrebată de ceilalți concurenți ce anume a simțit în momentul în care i-a văzut pe cei doi sărutându-se.

Vizibil afectată, Mihaela a încercat cu greu să nu izbucnească în lacrimi și a mărturisit că nu i-a picat bine să îi privească și să descopere că sunt fericiți împreună.

Citește și: Casa iubirii: Sărut pasional între Robert și Catinca! Cum a reacționat Mihaela vizavi de imaginile de la date-ul celor doi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Patrick: „Mihaela, cum ți s-a părut date-ul difuzat alaltăieri? Știi de ce te întreb, pentru că la un moment dat te văzusem că zâmbeai ironic!” 
Catinca: „Din câte am înțeles comentai încontinuu pe timpul date-ului!” 
Mihaela: „Nu am comentat încontinuu!”
Robert: „Nu contează cine comentează și cine nu, Catinca!” 
Catinca: „Nici pentru mine nu contează doar voiam să o întreb ce i s-a părut așa anormal?” 
Antoni: „Mihaela, te-a durut?” 
Patrick: „Foarte mulți au spus că tu

în spatele zâmbetului ascunzi o supărare mare!” 
Mihaela: „Puteți să vă dați seama că nu mi-a căzut bine anumite imagini pe care le-am văzut, dar e ok!” 
Radu: „Când se sărutau?” 
Mihela: „Da! Nu am simțit o durere atât de mare pe cât mă așteptăm eu! Dar nu înseamnă că mi-a fost comod să văd!” 

Citește și: Casa iubirii: Imagini greu de privit pentru Catinca, după ce Robert a fost pedepsit în camera roșie: ”Aoleu” Care este motivul