Casa iubirii: Mihaela și Bianca, ceartă aprigă! Cele două concurente și-au spus replici acide și jigniri dure! „Urât din partea ta!” Radu a încercat să medieze conflictul fetelor! Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2023, 16:55

Mihaela si Bianca, discuție aprinsa in platoul Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile ating cote maxime în Casa iubirii! Mihaela face dezvăluiri tulburătoare despre Bianca! „Ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar!” Iată ce s-a petrecut între cele două concurente la vestiar și ce reacții s-au declanșat în casa băieților!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie cu pași repezi de Marea Finală, astfel că pe umerii tuturor concurenților apasă deja o presiune uriașă, care dă naștere multor discuții aprinse și conflicte de amploare atât în casa fetelor, cât și în tabăra băieților. În cea mai recentă Gală, Adelin, Elena și Ionuț au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu sufletele la gură verdictul serii.

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că cea care părăsește emisiunea este Elena, spre marea ei tristețe, deoarece speră că va mai rămâne în cadrul show-ului pentru a-și caută jumătatea în continuare. Supărată că Ionuț a primit un vot spre eliminare și din partea Mihaelei, Bianca i-a declarat război colegei sale.

Mihaela face dezvăluiri tulburătoare despre Bianca și scoate la iveală detalii neașteptate din culisele conflictului lor declanșat la vestiar

O nouă săptămână a început în forță în Casa iubirii, iar telespectatorii au avut parte astăzi, încă din prima parte a ediției de noi momente tensionate iscate în casa fetelor, acolo unde Bianca și Mihaela au ajuns din nou la cuțite. Se pare că ceartă celor două concurente a început la scurt timp după încheierea Galei de duminică, atunci când Bianca a fost extrem de deranjată de faptul că iubitul ei, Ionuț a primit voturi spre eliminare și a fost la un pas că el să plece acasă.

Bianca i-a reproșat Mihaelei gestul făcut încă de când s-au întâlnit la vestiar și a lansat jigniri dure la adresa ei. Nici Mihaela nu s-a lăsat mai prejos, ci a încercat din țină piept valului de jigniri, cu replici la fel de tăioase și dureroase. În ediția de astăzi, conflictul celor două fete a continuat și în platou, unde au început să iasă la iveală detalii tulburătoare petrecute la vestiar.

În apărarea Mihaelei a sărit Radu, care a încercat să medieze pe cât posibil ceartă iscată între ea și Bianca.

Mihaela: „Nu mă interesează persoană ei și ieri după Gală a început să mă jignească!”

Radu: „Bianca, ai de gând să îți ceri scuze astăzi de la Mihaela?”

Mihaela: „Eu mi-am cerut scuze, ea și-a cerut scuze și a continuat! E o diferența! Eu mi-am cerut scuze și am încetat, în schimb ea a continuat!”

Radu: „Tu ți-ai cerut scuze pe bune, pentru că te-ai legat de aspectul ei fizic, dar ea și-a cerut scuze pentru ce a postat ea?”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: „Nu pentru postare, pentru aluzie! În postare nu era nicio jignire, n-am jignit pe nimeni!”

Radu: „Te-ai legat din nou de unghiile ei ieri!”

Bianca: „După ce ea a zis de corpul meu!”

Radu: „Ea l-a votat pe Ionuț, tu i-ai zis ieri, după care ea ți-a pomenit de postare și de acolo au început atacurile! Cumva tu ai pornit!”

Bianca: „Ea a zis că se îmbracă bine, dar corpul nu-l poți schimbă! Că stilul ea și-l schimbă, dar corpul eu nu mi-l schimb!”

Citește și: Când se termină sezonul 2 Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat când va avea loc Marea Finală! „Oricare dintre voi poate pleca acasă!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților rămași în competiție

Citește și: Casa iubirii: "Poate pleca acasă!" Andreea Mantea, anunț important despre Marea Finală. Cine a părăsit competiția în Gala de duminică, 10 decembrie