Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, la un pas de a se săruta în camera roșie! Aflați cum va reacționa Julia și ce se va întâmpla, miercuri, 27 decembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 dec 2023, 19:10

Mihaela si Cosmin, in camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Lovitură teribilă pentru Julia! Mihaela și Cosmin, întâlnire romantică în camera roșie! Cei doi concurenți vor fi la un pas de a se săruta! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii se apropie de Marea Finală. Concurenții rămași în cadrul show-ului sunt tot mai emoționați, deoarece presiunea care le apasă pe umeri este din ce în ce mai puternică. După ce în ediția precedentă Bianca și Ionuț au ajuns într-un mare impas al relației lor, aruncându-si replici acide, iar Patrick s-a apropiat de Larisa, în ediția de miercuri, Mihaela și Cosmin se vor afla în centrul atenției.

Lovitură teribilă pentru Julia! Mihaela și Cosmin, întâlnire romantică în camera roșie

În ediția de miercuri, 27 decembrie 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă romantică, deoarece Cosmin o va invită pe Mihaela în camera roșie, unde vor purta o conversație și în cele din urmă vor ajunge la un pas de a se sărută, spre marea uluire și dezamăgire a Juliei, care încă mai speră că între cei doi să prindă contur o poveste de iubire.

Cosmin o va chema în camera roșie pe Mihaela, care va merge cu entuziasm pentru a se reîntâlni cu chipeșul tânăr care deja se pare că a fascinat-o cu șarmul lui. Vizibil emoționată, Mihaela s-a lăsat purtată de val și de primii fiori ai dragostei și s-a apropiat din ce în ce mai mult de Cosmin. Concurentul o va invita la dans, îi va oferi o prăjitură și în cele din urmă va încerca să o sărute.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În tot acest timp, Julia va solicita pe monitor imagini din camera roșie, fiind curioasa sa afle cum decurge întâlnirea celor doi, iar in cele din urma a privit cu tristețe in suflet cum s-au apropiat cei doi, realizând cu dezamăgire că l-a pierdut definitiv pe Cosmin, mai ales în clipa în care va observa că fostul ei pretendent avea urme de ruj pe buze și pe obraz, semn clar că ce doi s-au sărutat.

Citește și: Casa iubirii: Nebunie în Camera Roșie! Patrick i-a furat un pupic pe buze Larisei! Incredibil cum a reacționat Cristina

Citește și: Casa iubirii: Catinca izbucnește în lacrimi și se retrage în grădină, chiar în ziua de Crăciun! Incredibil ce reacție a avut Robert