Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, prima întâlnire romantică! Aventura de la patinoar le-a dat amândurora palpitații! Iată cum a reacționat Julia

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2023, 00:02

Mihaela si Cosmin, prima întâlnire in afara platourilor de filmare

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela și Cosmin, momente de senzație de la primul lor date! Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți la patinoar și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie cu pași repezi de Marea Finală, iar concurenții rămași în competiție fac din ce în ce mai greu față tuturor provocărilor și presiunii uriașe ce le apasă pe umeri. Deși inițial s-a îndrăgostit de Robert și a încercat din răsputeri să se apropie din ce în ce mai mult și să formeze un cuplu, la un moment dat cei doi au decis să pună punct perioadei lor de cunoaștere și să meargă pe drumuri diferite.

Treptat, Robert s-a apropiat de Catinca, pe care și-a dorit enorm să o cunoască, în vreme ce Mihaela și-a îndreptat atenția asupra lui Cosmin, pe care l-a fascinat cu felul ei de a fi și cu frumusețea ei, iar in prezent cei doi se afla într-o perioada de cunoaștere. 

Mihaela și Cosmin, momente de senzație la primul lor date! Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți

De curând, Mihaela și Cosmin au avut parte de o prima întâlnire în afara platourilor de filmare, prin intermediul căreia au început să se cunoască din ce în ce mai bine. Cei doi tineri au vizitat un târg de Crăciun din București, unde au avut ocazia să petreacă împreună câteva ore de neuitat și să interacționeze.

Citește și: Casa iubirii: Robert este intrigat de comportamentul concurentelor: „Numai în aroganțe o ținem aici”. Cine l-a înfuriat pe tânăr

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vizibil emoționați și timizi, Mihaela și Cosmin au început treptat să se apropie și să lase deoparte orice prejudecăți. Cei doi concurenți s-au distrat și au petrecut timp prețios împreună, dând de înțeles tuturor că s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt. Aflați la un târg de Crăciun, Mihaela și Cosmin au dansat, au patinat și s-au distrat copios.

Pentru că nu au știut să patineze corect aceștia au stârnit hohote de ras în jurul lor, însă nu s-au lăsat până nu au reușit să își mențină echilibrul pe gheață. Deși Mihaela a încercat din răsputeri să patineze, în cele din urmă tânăra a suferit o căzătură amuzantă care a stârnit atenția celorlalți, însă Cosmin a încercat să o susțină și să o ajute.

Citește și: Casa iubirii: Război între doi concurenți din „Casa iubirii”! S-au atacat cu toate armele: „Nu pot să vorbesc aici fără el”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?