Casa iubirii: Momente pline de suspans pentru concurenți! Andreea Mantea a făcut un nou anunț important! Iată cine este cel de-al doilea concurent care intră în Marea Finală alături de Mihaela

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2024, 20:36
Andreea Mantea Foto(5)

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Emoții și suspans îCasa iubirii! Andreea Mantea a adus vești importante concurenților! Iată cine este cel de-al doilea finalist și ce reacții s-au stârnit în platou la aflarea marelui anunț!

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiunii Casa iubirii se apropie cu pași repezi de Marea Finală, care va avea loc pe data de 14 ianuarie, iar emoțiile concurenților cresc exponențial și dau naștere multor tensiuni și discuții aprinse iscate în platou. După ce în cea mai recentă Gala, Andreea Mantea a anunțat că prima concurentă care a intrat direct în Marea Finală este Mihaela, care a fost desemnată și Favorita Săptămânii, în ediția de astăzi, "Gongul" a bătut din nou și a adus o altă veste importantă pentru concurenți.

Aceștia au aflat astăzi cine este cel de-al doilea finalist, care se va alătură Mihaelei.

Cine este cel de-al doilea concurent care intră în Marea Finală alături de Mihaela? Concurenții au așteptat cu sufletele la gură anunțul important

În ediția de astăzi, 4 ianuarie 2024, în Casa iubirii a plutit o atmosfera palpitantă și plină de emoții și suspans, deoarece în partea a două a emisiunii Andreea Mantea a adus noi vești importante pentru concurenții rămăși în competiție.

La un moment dat "Gongul" s-a făcut din nou auzit în Casa iubirii, iar prezentatoare emisiunii i-a anunțat pe toți că are de transmis un nou mesaj important. După câteva minute de suspans, aceasta a anunțat că Radu este cel de-al doilea concurent care intră direct în Marea Finală.

De asemenea, Andreea Mantea a subliniat faptul că finaliștii au fost aleși prin votul telespectatorilor, iar numele lor vor fi anunțate aleatoriu, în următoarea perioada.

Urmând că marele "STOP VOT" să fie dat în dată de 14 ianuarie 2024, când se va desfășura Marea Finală a sezonului 2 Casa iubirii.

Andreea Mantea: „Așa cum bine știți, de fiecare dată când veți auzi acest Gong, înseamnă că am un anunț pentru voi și bineînțeles și pentru telespectatori! Dragilor, astăzi, veți află cel de-al doilea concurent care intră în cursa pentru Marea Finală! Dar până atunci vreau să va spun care sunt criteriile care va vor duce în cursa pentru Marea Finală! În Gala trecută v-am spus că sms-urile contează, voturile pe care voi

le primiți contează foarte mult! Lăsăm un pic deoparte iubirea și ne gândim și la competiție! În Gala trecută am aflat primul concurent care a pășit în această cursă: Mihaela! Pentru că toți concurenții să aibă aceeași perioada de votare, în care se strâng sms-uri, că voi să beneficiați de ele! Aceeași perioada de care a beneficiat Mihaela este valabilă pentru voi toți! Mai exact 24 decembrie 2023 de când am spus Start Vot pentru Marea Finală și 31 decembrie 2023, când am zis Stop Vot! Cu toții aveți aceleași drepturi! Este simplu, corect și frumos! Atenție, foarte important! Nu va
voi spune în ordinea sms-urilor primite, ci în ordine aleatorie! De astăzi într-o ordine aleatorie va voi comunica ceilalți șapte concurenți care intră în cursa pentru Marea Finală!”

Bianca: „Eu mă gândeam acum dacă am fost cuminte în acea săptămâna! Dacă am strâns voturile! Nu sunt sigură ce a fost!” 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: „Așa este! O să afli pe parcurs! Astăzi, într-o ordine aleatorie, concurentul care intră în cursa pentru Marea Finală, deocamdată alături doar de Mihaela, este Radu!” 

Radu: „Mulțumesc din suflet! Sunt emoționat! Mulțumesc tuturor telespectatorilor care m-au făcut finalist!” 

Andreea Mantea: „Mai sunt șase concurenți de anunțat! Ei au intrat deja în cursa, dar momentan nu îi știți, însă îi voi anunța în zilele următoare! Mihaela și Radu, felicitări!”

Citește și: Casa iubirii: Radu și Cristina se îmbrățișează cu foc în camera roșie! Va avea loc împăcarea anului?

Citește și: Casa Iubirii: Mihaela pasează mingea în terenul Cristinei! „Mai bine vorbim de tine și Radu, că-i mai interesant!”