Casa iubirii: Nebunie în Camera Roșie! Patrick i-a furat un pupic pe buze Larisei! Incredibil cum a reacționat Cristina

Author: Diana Tilă
Actualizat: 26 dec 2023, 21:22

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 26 decembrie, la Kanal D.

Patrick și Larisa au avut parte de câteva momente tandre, în a doua zi de Crăciun! Cei doi concurenți au mers în Camera Roșie și s-au pupat pe gură.

Citește și: Casa iubirii: Bianca, reacție neașteptată față de Ionuț! „Vreau să vorbim! Să discutăm!” Concurenta l-a acuzat pe partenerul ei că s-a uitat prea mult la Larisa! Aflați ce se va întâmpla marți, 26 decembrie, de la 10:00 și 16:30

Patrick i-a furat un pupic pe buze Larisei!

În ediția de marți, 26 decembrie, a emisiunii Casa iubirii a plutit o atmosfera romantică și optimistă, pe lângă momentele tensionate. Astăzi, telespectatorii competiției au putut observa noi apropieri între Patrick și Larisa.

Larisa a mărturisit că Patrick ar fi singurul băiat pe care l-ar săruta în casa iubirii! Astfel, concurenții au decis să-i provoace.

Așa că, provocarea a fost acceptată de amândoi.

Bianca:'' Patrick, de ce nu vă sărutați?''

Patrick:'' Sunt puțin răcit.''

Robert:'' Nu vrea să-i dea gripă.''

Patrick:'' Hai, Larisa, să te pup!''

Patrick și Larisa s-au întâlnit în Camera Roșie pentru un pupic, însă Patrick i-a atins buzele cu tupeu! Gestul tânărului a lăsat-o pe Larisa fără cuvinte.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Patrick: "Ce fain a fost pupicul ăsta, Doamne!''

După tachinările dintre Larisa si Patrick, Cristina a căzut pe gânduri! În acest moment, Patrick și Cristina nu formează un cuplu, însă toată lumea a observat că între cei doi concurenți există o conexiune puternică, cu toate că ei au declarat că sunt doar prieteni.

Citește și: Casa iubirii: Surpriză de proporții în Gala eliminatorie! Deea și Emanuel și-au făcut apariția în platoul emisiunii, în Ajun de Crăciun! „Deea a fost concurentă în primul sezon, și-a găsit iubirea aici!”

Concurenta a declarat că nu o deranjează ce se întâmplă între Patrick și Larisa. Însă a pus-o pe gânduri ce a zis Radu.

Cristina:'' Radu a zis că se spun multe cuvinte în casă și nu se respectă. Se fac multe declarații. Mă gândeam la tot ce s-a întâmplat. La asta mă gândeam, Patrick! Nu la tine și la Larisa.''

Radu:'' Ce aveai mai exact în minte?''

Cristina: ''Mă gândeam la momentul în care noi doi eram în grădină, cu câteva zile înainte să se întâmple despărțire.

Mi-ai jurat multe, ți-ai făcut și cruce. S-a întâmplat astfel încât să ne despărțim și să nu te ții de promisiuni.''

Pentru a afla ce s-a mai întâmplat în ediția de marți, 26 decembrie, urmăriți materialul video de mai jos!

Nu rata o nouă emisiune incendiară “Casa iubirii”, mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?