Casa Iubirii: Nebunie, nebunie! Patrick către Cristina: "Fata mea frumoasă, te iubesc!'' 

Author: Diana Tilă

Patrick si Cristina in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 18 decembrie, la Kanal D.

Dragostea plutește în Casa iubirii! Patrick și Cristina au avut parte de câteva momente tandre. Cei doi s-au luat în brațe și și-au împărtășit iubirea. Telespectatorii emisiunii au avut parte de o nouă ediție plină de surprize. 

Citește și: Casa iubirii:  Antoni, supărat că Vlada nu a reușit să-l facă lider! Aflați ce se va întâmpla marți, 19 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Patrick, declarație de iubire pentru Cristina

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii a plutit și o atmosfera romantică și optimistă, pe lângă momentele tensionate. Luni, 18 decembrie, telespectatorii emisiunii au putut observa noi apropieri între Cristina și Patrick. 

Din prima zi în care Patrick a revenit în cadrul emisiunii Casa iubirii, telespectatorii și ceilalți concurenți au observat că tânărul o place pe Cristina.

De atunci, cei doi concurenți au făcut pași mici unul spre celălalt.

Momentan, Patrick și Cristina nu formează un cuplu, însă toată lumea a observat că între cei doi concurenți există o conexiune puternică, cu toate că ei au declarat că sunt doar prieteni.

Fericirea și iubirea pare că i-a cuprins pe cei Patrick și Cristina din Casa iubirii. Mai în glumă, mai în serios, aceștia s-au deschis și și-au mărturisit sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În ediția de luni, Patrick a surprins-o pe Cristina și i-a spus primul ''Te iubesc!'', în turcă. Concurenta a rămas fără cuvinte, chiar dacă tânărul a spus mai mult în glumă. Cristina s-a rușinat un pic, dar până la urmă l-a luat pe Patrick în brațe, pentru câteva secunde.

Patrick:  ''Ești foarte cuminte, foarte educată, mă surprinzi plăcut. Noapte bună, draga mea! O seară bună! Fata mea frumoasă, te iubesc! La revedere iubire! Te iubesc!''

Acum, rămâne de văzut dacă se va înfiripa, sau nu, ceva mai mult între Patrick și Cristina.

Nu rata o nouă emisiune incendiară “Casa iubirii”, mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Citește și: Casa iubirii: Bianca a izbucnit în lacrimi! Ionuț și-a pierdut încrederea în ea: "Nu știam că am avut discuții banale"