Casa iubirii: Noul concurent Bogdan dă cărțile pe față și mărturisește că se simte atras de Cristina! Iată cum a reacționat Radu și ce s-a întâmplat în casa băieților

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2023, 16:26

Cristina, emotionata de declaratiile lui Bogdan

Sursa: Captură KANAL D

Radu află cu stupoare că Bogdan, noul concurent din Casa iubirii o place pe Cristina și vrea să o cunoască mai bine! „Dintre toate ea mi-a atras atenția cel mai mult!” Radu fierbe de gelozie și îi declara război aprig rivalului său!

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la cel de-al doilea sezon, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente spectaculoase, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. Deși în cea mai recentă Gală a show-ului matrimonial nu a plecat nimeni acasă, in prima zi a acestei săptămâni, un nou concurent a intrat in emisiune pentru a-si căuta jumătatea.

Radu află cu uluire că Bogdan, noul concurent din Casa iubirii o place pe Cristina

Bogdan, noul concurent, în vârstă de 23 de ani, a intrat în Casa iubirii, dornic să își caute o iubită și debordând de sinceritate. Încă de cum a pășit în casa fetelor, carismaticul tânăr a recunoscut că dintre toate concurentele cea care i-a atras cel mai mult atenția este Cristina.

Dacă ieri, Bogdan nu a îndrăznit să spună în fața tuturor că o place pe Cristina, considerând că are multe calități și se potrivește aproape perfect cu etalonul căutat de el, astăzi, tânărul și-a luat inim-n dinți și a recunoscut și în fața băieților că se simte atras de Cristina, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a lui Radu, care a fost de-a dreptul șocat să afle că are un nou rival.

În ediția de astăzi, Bogdan a purtat mai întâi o conversație acidă cu Bianca. Noul concurent i-a spus verde în față că i se pare încă de ieri că încearcă mereu să îl ia peste picior, în vreme ce tânăra i-a spus că nu are deloc această intenție.

Bianca: „Bogdan, iartă-mă pe mine dacă te-am supărat cu ceva! Eu sunt așa mai glumeață, mai ironică, o să te obișnuiești cu mine aici în casă, sau nu!” 

Bogdan: „Mi-am dat seama! N-am spus-o cu răutate!”

Bianca: „Nici eu n-am spus-o cu nicio răutate!” 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bogdan: „Avem amândoi simțul umorului și nu e cazul de răutăți!” 

Pe de altă parte, concurenții i-au lansat o prima provocare lui Bogdan, așa cum obișnuiesc să lanseze fiecărui nou venit.

Tânărul a avut de ales între Smash și Pass, în ceea ce le privește pe fete. În privința Biancăi, noul concurent a recunoscut că din punct de vedere fizic îi acordă un „smash”, dar e un „pass” pentru că este într-o relație de Ionuț și nu ar ieși la un date cu ea. Iar Bianca i-a mărturisit că i-a lăsat o impresie destul de bună și că este o persoană interesantă, dar îi acordă un „pass”.

În ceea ce o privește pe Cristina, Bogdan i-a oferit un „smash” hotărât, pentru că ea dintre toate fetele ea i-a atras atenția cel mai mult și în plus are și multe calități. Nici Cristina nu s-a lăsat mai prejos și i-a acordat tânărului tot un „smash”, spre marea dezamăgire a lui Radu, care a fiert de gelozie.

„Smash la Cristina, pentru că așa cum am mai spus, ea dintre toate mi-a atras atenția ceva mai mult față de toate celelalte! Consider că are multe calități, pe lângă cele fizice, pare și o față cuminte, liniștită, care își vede de treaba ei!”, a spus Bogdan.

Citește și: Casa iubirii: Bogdan este noul concurent care a venit să își caute jumătatea! „Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simț!” Iată cine este fata care i-a atras deja atenția și ce reacții s-au iscat în rândul băieților

Citește și: Casa iubirii: Mihaela recunoaște că nu i-a picat bine să-i vadă pe Robert și Catinca sărutându-se! Iată ce tensiuni aprige s-au iscat între cele două rivale

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.