Casa iubirii: "Nu se poate!" Larisa, în Camera Roșie cu Antoni! Vlada izbucnește în lacrimi! Aflați ce se va întâmpla luni, 27 noiembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2023, 15:42
Antoni, Larisa si Vlada din Casa iubirii Foto(5)

Antoni, Larisa si Vlada din Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 27 noiembrie, la Kanal D.

La începutul săptămânii, concurenții din Casa iubirii au parte de o surpriză de proporții, deoarece Larisa revine în cadrul show-ului după ce a fost eliminată cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Casa iubirii: Radu îl atacă pe Adelin. Concurentul susține că acesta ar fi sărit peste noapte de la Mihaela la Cristina

Tensiunile ating cote maxime în Casa iubirii

Luni, 27 noiembrie, telespectatorii emisiunii vor avea parte de una dintre cele mai incendiare ediții. Tensiunile vor atinge cote maxime, după ce Larisa își va face apariția în Camera Roșie. Tânăra îl va chema pe Antoni pentru o discuție. Incredibil cum va reacționa Vlada!

Fetele și băieții sunt șocați să o vadă pe fosta concurentă, din nou, în emisiune. Ei se așteptau ca o nouă tânără să pășească în casa lor, nicidecum Larisa.

Dintre toți concurenții, Vlada este cea mai șocată și afectată de venirea Larisei în emisiune. În ediția de sâmbătă, 25 noiembrie, Vlada i-a reproșat lui Antoni că ridică tonul la ea, iar cu Larisa nu a făcut acest lucru niciodată. Mai mult, aceasta i-a mărturisit că de când formează un cuplu, concurentele o tot compară cu fosta concurentă din Casa iubirii. Astfel, Vlada începuse să aibă dubii în privința sentimentelor lui Antoni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Casa iubirii: Cosmin, pus la zid de Julia! „I s-au întors lui Cosmin toate lucrurile pe care el le-a făcut și cu mine și cu Catinca!” Iată cum a reacționat concurentul și ce a spus Elena

În ediția de luni, Vlada rămâne fără cuvinte și izbucnește în lacrimi când îl vede pe Antoni în Camera Roșie alături de Larisa.

Se pare că tânăra se simte amenințată de venirea blondinei în emisiune, având în vedere că Antoni, iubitul ei, a plăcut-o pe aceasta când era în competiție și își dorea să formeze un cuplu cu ea. 

În ediția de mâine, tinerii care au venit în Casa iubirii să își găsească jumătatea vor avea parte de tensiuni aprige și neînțelegeri, acestea apar de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 27 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.