Casa iubirii: "Pare o fată cuminte!" Cristina, curtată de noul concurent. Radu fierbe de gelozie! Aflați ce se va întâmpla marți, 5 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” aret loc marți, 5 decembrie, la Kanal D.

Fanii emisiunii “Casa iubirii”  vor avea parte de o nouă ediție incendiară. Concurenții vor avea parte de noi surprize în ediția de marți, 5 decembrie, dar și de noi conflicte care vor pluti în aer. 

Citește și: Casa iubirii: Bogdan este noul concurent care a venit să își caute jumătatea! „Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simț!” Iată cine este fata care i-a atras deja atenția și ce reacții s-au iscat în rândul băieților

Bogdan, atras de Cristina! Care este reacția lui Radu

Fiecare ediție a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. Marți, 5 decembrie, în Casa iubirii vor apărea noi gelozii din partea lui Radu.

Pe lângă Adelin și Patrick, care vor să o cunoască mai bine pe fosta iubită a lui Radu, noul concurent a declarat că și el este atras de Cristina.

''Cum am mai spus și cum știe toată lumea, dintre toate ea mi-a atras atenția cel mai mult, față de toate celelalte. Pare o fată cuminte, liniștită, care își vede de treaba ei'', mărturisește Bogdan, în ediția de marți, 5 decembrie.

Cosmin și Julia, din nou la cuțite

Totodată, în ediția de mâine, printre certuri, orgolii puternice și replici acide, fetele și băieții își vor face timp să intre în spiritul sărbătorilor, concurenții vor împodobi brazii și vor decora Casa iubirii. 

Cu toate acestea, unii concurenți nu renunță la discuțiile aprinse. Certurile dintre Cosmin și Julia nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, deoarece aceștia au grijă să-și spună cuvinte grele cu fiecare ocazie.

În ediția de marți, Julia va avea un moment de slăbiciune și va izbucni în lacrimi, iar Cosmin nu va rata momentul și o va ataca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin: ''Vezi că îți pică capul, ține mâna bine!''

Julia: ''Ce ai zis? După întreabă-te de ce îți iei voturi, în Gală, de la toate fetele!''

Cosmin: ''D-aia nu mai pot de voturile voastre!''

Julia: ''Da, se vede!''

Cosmin: ''Eu nu mă plâng dacă sunt scos în față, tu te plângi!''

Citește și: Casa iubirii: Mihaela recunoaște că nu i-a picat bine să-i vadă pe Robert și Catinca sărutându-se! Iată ce tensiuni aprige s-au iscat între cele două rivale

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 5 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?