Casa iubirii: Patrick dă cărțile pe față și spune ce simte pentru Cristina! „Îmi ești dragă de mor!” Iată cum a reacționat concurenta și ce decizie neașteptată a luat în privința noului ei admirator

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2023, 15:25
Cristina si Patrick casa iubirii Foto(4)

Cristina si Patrick, întâlnire neașteptată

Sursa: Captură KANAL D

Cristina și Patrick, mărturisiri uluitoare între patru ochi! Vorbele lui au emoționat-o teribil pe Cristina! Iată ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii lor din grădina! Are de gând concurenta să îl dea uitării pe Radu?  

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii se apropie de sfârșit cu pași repezi, iar concurenții sunt din ce în ce mai emoționați și nerăbdători să ajungă în Marea Finală, ce va avea loc în curând. În cea mai recentă Gala, Andreea Mantea a anunțat faptul că nu va mai intră niciun concurent nou în cadrul show-ului, ci vor fi doar eliminări în următoarea perioada. Revenit de curând în emisiune, Patrick a mărturisit în repetate rânduri că își dorește enorm să înceapă o nouă relație alături de fata care se va apropia cel mai mult de tiparul

pe care el îl caută. De câteva zile, tânărul a tot încercat să interacționeze cu Cristina, fosta iubită a lui Radu.

Cristina și Patrick, mărturisiri uluitoare între patru ochi! Vorbele lui au emoționat-o teribil pe concurentă 

În ediția de astăzi, Patrick și-a luat inima-n dinți și a cerut permisiunea de a merge în casa fetelor, pentru a vorbi cu Cristina. Vizibil emoționat, tânărul i-a propus frumoasei brunete să meargă împreună în grădină pentru a purta o conversație între patru ochi.

Concurenta a acceptat fără să stea pe gânduri și a ascultat cu mare interes tot ceea ce i-a mărturisit noul ei admirator, spre uluirea celorlalte fete, dar mai ales a Catincăi, deoarece aceasta nu se aștepta că cei doi să se apropie.

După un schimb de replici amicale, Cristina a îndrăznit să îl întrebe la un moment dat pe Patrick, cu ce față crede că s-ar potrivi cel mai bine.

Iar răspunsul tânărului nu a întârziat să apară. Acesta a decis să spargă gheață în sfârșit și să îi mărturisească Cristinei faptul că pe ea o place foarte mult și îi este extrem de dragă, deoarece ea se apropie cel mai mult de tiparul căutat de el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina: „Pentru ce fată te-ai vedea potrivit? Să poți s-o înțelegi, să nu fie așa că mine, sensibilă, doar așa că tipar!”

Patrick: „Tu! Ca tipar, pentru mine, tu ai fi. Bianca mi-ar plăcea, am fi un cuplu extraordinar dar nu știe ce a pierdut. Glumesc!”

Citește și: Casa iubirii: „Asta nu e o scuză!”. Antoni nu este dispus să treacă peste ce a făcut Vlada! Tânărul a plecat lăsând-o pe iubita lui într-o baltă de lacrimi

Citește și: Casa iubirii: Încă un cuplu în pragul despărțirii! „Vrea să meargă în sezonul 3” Iată ce reacții s-au stârnit în platou și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală despre cei doi concurenți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.