Casa iubirii: Patrick, un prim pas către Elena! „M-am cerut special la tine!” Concurentul și-a dorit să poarte o discuție cu frumoasa brunetă pentru a afla ce anume a determinat-o să plângă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2023, 23:18

Elena si Patrick, discutie in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Patrick și-a dorit să ajungă față în față cu Elena! „Am crezut că eu sunt motivul pentru care te-ai sensibilizat!” Iată ce și-au spus ce doi concurenți și ce s-a întâmplat în casa fetelor!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente senzație, de întâlniri romantice, de noi provocări, dar și de răsturnări neașteptate de situație și de tensiuni aprige iscate de cele mai multe ori din cauza gelozie. Deși astăzi în centrul atenției s-a aflat Robert, care a fost pedepsit pentru comportamentul sfidător față de Andreea Mantea, la un moment dat Elena a izbucnit în lacrimi după afirmațiile lansate de Julia la adresa ei.

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Patrick și-a dorit să ajungă față în față cu Elena

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Elena a fost din nou deranjată de afirmațiile răutăcioase făcute de Julia la adresa ei și la un moment dat a cedat și a izbucnit în lacrimi. Pe de altă parte, Patrick a crezut că tânăra a început să plângă din cauza lui și a solicitat producției să meargă în casă fetelor pentru a purta o conversație cu Elena.

Citește și: Casa iubirii: Larisa, schimbare radicală de atitudine! „Îl vreau și îl am!” Concurenta îi avertizează pe toți că nimic nu îi va sta în cale dacă o să îi placă de cineva! Iată ce reacții s-au stârnit in rândul băieților

Ajuns în casa fetelor, Patrick s-a apropiat de Elena, deși această purta o discuție cu Mihaela în grădina.

Concurentul a întrebat-o ce anume i s-a întâmplat și dacă este el cauza stării sale de tristețe și dezamăgire. Uimită de atitudinea grijulie afișată de Patrick, Elena i-a răspuns că s-a supărat din cauza afirmațiilor malițioase lansate de Julia la adresa ei.

Citește și: Casa iubirii: Robert, aspru pedepsit! Concurentul a primit o pedeapsă aprigă după ce a avut o atitudine sfidătoare la adresa Andreei Mantea! Iată cum a reacționat Catinca! „Nu e o persoană rea!”

Patrick: Am intrat direct unde trebuia! Bună!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihaela: Ai venit la Elena?

Patrick: La Elena am venit! Eu m-am cerut special la tine! Să văd ce faci, cum ești!

Elena: Mai bine! M-am calmat!

Patrick: De ce te-a luat așa momentul ăla de sensibilitate?

Elena: Pentru că a fost și o faza în vestiar! Și eu dacă plâng, după nu mai pot să mă abțin!

Patrick: Eu am luat-o cumva la modul personal! Am crezut că eu sunt motivul pentru care te-ai sensibilizat!

Elena: Nu, nu! E vorba despre ceea ce a spus Julia și m-am simțit așa încărcată foarte tare pentru că am plâns și mai devreme și m-a doborât!