Casa iubirii: „Poate de aia Antoni vrea să se despartă de mine”. Vlada este cuprinsă de frică după întoarcerea Larisei în competiție! Concurenta nu este sigură de sentimentele lui Antoni

Author: Lavinia Medrea

Revenirea Larisei în „Casa iubirii” a răpus-o pe Vlada

Sursa: Captură YouTube Kanal D - colaj Kanal D

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Vlada a fost răpusă de durere după întoarcerea Larisei în competiție.

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Vlada a fost răpusă de durere după ce Larisa a revenit în competiție și l-a chemat pe Antoni în camera roșie.

Vlada este cuprinsă de frică după întoarcerea Larisei în competiție

Astăzi, în camera roșie, Antoni i-a spus Larisei că nu a trebuit să facă nimic ca să se îndrăgostească de ea, dar sentimentele lui sunt mult mai puternice pentru Larisa.

Citește și: Casa iubirii: Larisa, revenire neașteptată în cadrul show-ului! Aceasta l-a chemat pe Antoni în camera roșie! Iată cum a reacționat Vlada

„Tu n-ai făcut nimic și mă îndrăgostisem de tine, dar acum sentimentele mele sunt mult în favoarea ei”, a declarat Antoni. 

Larisa i-a spus că nu este sigură de credibilitatea lui în fața Vladei, având în vedere că, după eliminarea blondinei din competiție, Antoni a declarat că suferă și că este foarte îndrăgostit de ea, iar la câteva zile după intrarea Vladei

în competiție tânărul deja ieșise cu ea la date și a și sărutat-o. 

„Tu o spui de parcă te-a deranjat lucrul ăsta. Mă cerți”, a spus Antoni, râzând. Ulterior, tânărul a declarat că a considerat că nu are de ce să se consume pentru o fată care nici măcar nu voia să-l cunoască, respectiv Larisa.

Citește și: Casa iubirii: Antoni și Vlada, în pragul despărțirii! „Am simțit că se termină și chiar nu-mi doresc!” Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor

În tot acest timp, casa fetelor este învăluită de o tensiune uriașă. Concurentele sunt revoltate de tupeul Larisei de a reveni în competiție după ce a refuzat tot ce i-a oferit „Casa iubirii”, iar Vlada își varsă amarul în timp ce este consolată de Catinca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Poate de aia Antoni vrea să se despartă de mine”, a spus Vlada.

Până și Catinca s-a declarat șocată de întoarcerea Larisei în emisiune, declarând că nu este în regulă ce se întâmplă.

„Vreau și eu să fiu fericitpă. Îmi doresc și eu să fiu fericită. Cu ce am greșit?”, a spus, în lacrimi, Vlada.

Vlada nu are încredere nici în ea, nici în Antoni

În timp ce fetele discutau, Andreea Mantea a intrat pe ușă și a adunat toate concurentele la un loc, după care a întrebat-o pe Vlada de ce a reacționat așa cum a făcut-o atunci când a văzut că Larisa l-a chemat pe Antoni în camera roșie.

Vlada a declarat că o doare tot ce se întâmplă, în special pentru faptul că i s-a spus că Antoni era mult mai îndrăgostit de Larisa decât de ea.

Tânăra a mai spus că o enervează faptul că nu știe ce face iubitul ei cu Larisa în camera roșie.

Iubita lui Antoni a mărturisit că nu înțelege de ce Larisa a revenit în competiție dacă nu are nicio treabă cu Antoni și a mai spus că nu are încredere nici în ea, nici în partenerul ei, fiind acaparată de frica de necunoscut.