Casa iubirii: „Poate o să mai vin”. O concurentă plănuiește să revină în sezonul al treilea din „Casa iubirii”! Aflați despre cine este vorba marți, 9 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 ian 2024, 19:00

O concurentă vrea să revină în sezonul trei din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, vom afla lucruri neașteptate de la o concurentă foarte îndrăgită!

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, vor ieși la iveală lucruri neașteptate.

Patrick, gelos din cauza Cristinei?

Mâine, Julia va dezvălui că a observat faptul că, atunci când rostește numele lui Patrick, Cristina nu mai are nicio reacție. 

Citește și: ''Propriile sale nevoi!'' Vlada, mesaj cu subînțeles pentru Antoni? Fanii au rămas uimiți când au văzut ce a transmis concurenta de la Casa iubirii

„Eu de fiecare dată când spun de Patrick, mă uit la Cristina! N-a avut reacție deloc, ieri”, va spune Julia.

„Rostește numele lui Patrick tare și se uită la reacțiile Cristinei”, va spune Bianca.

„Păi și reacțiile Cristinei înseamnă că nu sunt deloc”, va spune Patrick. 

În ciuda faptului că Patrick se va amuza alături de Robert pe tema geloziei pe care ar simți-o, tânărul va mărturisi că se simte ignorat, totuși, de Cristina.

Citește și: Casa iubirii: Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare! Julia, Antoni și Catinca au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea cu o săptămână înainte de Marea Finală

„Ești un pic deranjat, dar nici eu nu înțeleg de ce. Eu ți-am zis, te-am citit, tu ești gelos și pe prietenele tale. Și pe surorile tale ești gelos”, va spune Robert.

Patrick va râde și va spune că nu este gelos, dar Robert îl va contrazice și se vor amuza împreună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Simt că-mi dă ignore (n.r.: îl ignoră Cristina)”, va spune Patrick.

„Da, te doare, știu cum e”, îi va răspunde Robert, râzând.

Cristina are de gând să revină în „Casa iubirii” sezonul trei 

În timpul unei discuții cu Radu, Cristina va da o bombă neașteptată! Se pare că tânăra ar avea în gând să se întoarcă în sezonul trei al competiției „Casa iubirii”.

„Poate o să mai vin”, va spune Cristina.

„Aș muri de râs în fața televizorului”, va declara Radu.

„Și tu ai venit în sezonul doi”, va răspunde Cristina.

„Așa, și? Ce treabă aveam eu cu tine în sezonul doi? Ai vrea să vii? (n.r.: în sezonul trei)”, va întreba Radu.

„O să vedem”, va răspunde Cristina.

Misterul care învăluiește decizia Cristinei va continua până mâine, așa că nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” marți, 9 ianuarie 2024, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.