Casa iubirii: "Poate pleca acasă!" Andreea Mantea, anunț important despre Marea Finală. Cine a părăsit competiția în Gala de duminică, 10 decembrie

Author: Diana Tilă
Actualizat: 10 dec 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 10 decembrie, la Kanal D.

Momente emoționante în Casa iubirii! Ionuț, Adelin și Elena au ajuns în pragul eliminării, în Gala de duminică, 10 decembrie! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au declanșat în rândul concurenților la aflarea verdictului!

Citește și: Casa iubirii: "Să-i pupi picioarele!" Robert a pus tunurile pe Bianca! Concurenta e cu zâmbetul pe buze: "Ești un om recalcitrant"

Cine a părăsit Casa iubirii 

Ionuț, Adelin și Elena au trecut prin cele mai emoționante momente. Ce trei concurenți au stat în suspans în Gala din această seară, deoarece în urma nominalizărilor au ajuns în pragul eliminării. Tinerii au așteptat cu nerăbdare să afle anunțul Andreei Mantea la finalul serii.

Andreea Mantea: ''Adelin, Ionuț și Elena sunt nominalizați spre eliminare în această Gală.

Ionuț este iubitul Biancăi și au două luni de cuplu. Favoritul telespectatorilor (n.r. Radu) a ales să-l trimită în față spre eliminare pe Ionuț. Ionuț, te așteptai la asta?''

Ionuț:'' Mă așteptam. Și săptămâna trecută sau acum două săptămâni i-am spus... Știam cu joci cartea aici. Ai noroc că te votezi singur! Îți mai dau și eu câteva cartele să te votezi singur sau și bani dacă ai nevoie.''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După multe momente tensionate, Andreea Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți care se află în pragul eliminării, Adelin și Ionuț sunt salvați, iar Elena părăsește competiția.

Andreea Mantea:'' În această seară părăsește Casa iubirii Elena.''

Vizibil emoționată, Elena le-a urat concurenților să fie puternici în continuare și să-și găsească fiecare jumătatea.

Tânăra apreciază faptul că i-a cunoscut pe toți ceilalți colegi ai săi și că a legat prietenii cu unii dintre ei și chiar a menționat că o să-i fie dor de ei. 

Andreea Mantea, anunț important despre Marea Finală

La finalul ediției de duminică, 10 decembrie, Andreea Mantea a făcut un anunț important despre Marea Finală a emisiunii Casa iubirii.

Concurenții au rămas fără cuvinte când au auzit ce urmează să se întâmple.

''Acest sunet reprezintă gongul care anunță că sezonul 2 al emisiunii Casa iubirii este pe ultima sută de metri, ceea ce înseamnă că din acest moment nu mai intră nimeni în Casa iubirii, niciun nou concurent, doar se pleacă. Vor fi doar eliminări! Oricare dintre voi poate pleca acasă! Mai este foarte puțin până la finala sezonului 2.

Dați-vă toate șansele, faceți ceea ce nu ați făcut până acum, ca să nu vă pară rău. Din acest moment, doar ne vom lua la revedere de la unii dintre voi. Nu toți veți ajunge în Marea Finală. Nu toți vă veți putea lupta pentru titlu, pentru marele premiu. După cum bine știți, există două premii, unul pentru o fată și unul pentru un băiat, care nu trebuie să fie neapărat într-un cuplu'', a anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Casa iubirii: „Cosmin pentru ea nu a existat”. O concurentă din „Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut o relație cu Cosmin

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.