Casa iubirii: „Putem încerca”. Cosmin nu exclude o posibilă relație cu Mihaela! Iată cum a reacționat Julia: „Până acum nu se plăceau”

Author: Lavinia Medrea

Cosmin este dispus să fie cu Mihaela

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cosmin a recunoscut că nu exclude să aibă o relație cu Mihaela.

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin a declarat că nu exclude o relație cu Mihaela.

Cosmin nu exclude o posibilă relație cu Mihaela

Astăzi, Cosmin a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit despre interacțiunile cu Mihaela. Se știe că tânărul își dorește să meargă la un date cu fosta iubită a lui Robert și că, de ceva timp, își petrec clipe plăcute împreună.

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” au îngrijorat pe toată lumea! Cei doi îndrăgostiți au ajuns la medic: „Așteptăm să fie totul bine”

Cosmin a recunoscut că, dacă e să ajungă mai departe în interacțiunea cu Mihaela, nu ar spune „nu” unei relații, deoarece se simt bine unul în compania celuilalt.

„Dacă se ajunge la mai mult asta e, e bine.

Eu nu cred, dar ideea e că putem încerca, că oricum noi ne simțim bine unul cu altul, rezonăm ca oameni”
, a declarat Cosmin.

Mihaela, de asemenea, a afirmat că și ea și-ar dori să meargă la un date cu Cosmin. La rândul lui, Cosmin i-a spus lui Radu că-i place la Mihaela atât fizicul, cât și comportamentul. 

Citește și: Casa iubirii: Mihaela i-a debusolat pe băieți! „Nu mă pune să aleg!” Iată cu cine ar vrea să se întâlnească tânăra în afara platourilor de filmare! Cum a reacționat Robert

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum a reacționat Julia 

Se pare că Juliei nu-i pică prea bine interacțiunile dintre Cosmin și Mihaela, cel mai probabil, din gelozie. Chiar ieri blondina s-a luat de Mihaela pentru că au început amândoi un proces de cunoaștere înainte de Marea Finală, ceea ce a dus-o cu gândul la o intenție de strategie din partea lor, mai ales pentru că Julia nu crede că fără Mihaela ar avea Cosmin șanse să ajungă în finală.

„De fiecare dată când vine vorba de Cosmin se agită așa, nu înțeleg de ce dacă nu o mai interesează persoana lui”, a declarat Mihaela.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Mihaela dacă a auzit când Cosmin a spus că ar vrea să meargă la un date cu ea, iar tânăra a răspuns afirmativ.

„L-am auzit, Antoni a întrebat.

A zis că da, și el și Bogdan”, a spus Mihaela.

Julia a intervenit în discuția prezentatoarei și a Mihaelei aruncând cu o ironie.

„Să se ducă, până acum n-a mai vrut, până acum nu se plăceau în sensul ăla, dar foarte bine, sunt minunați, nu mai pot după ei”, a declarat Julia.

„Eu mereu am spus că se potrivesc”, a adăugat Bianca.