Casa Iubirii: Radu a fost plăcut surprins de gestul Cristinei! Fetele cred că se reaprinde flacăra iubirii între cei doi

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 ian 2024, 09:29

Casa Iubirii: Radu a fost plăcut surprins de gestul Cristinei! Fetele cred că se reaprinde flacăra iubirii

Sursa: Captură YouTube

Radu și Cristina s-au întâlnit pentru prima dată în emisiune, au schimbat primul sărut, au rostit primele cuvinte „Te iubesc”, iar în aceste împrejurări au simțit întâia oară fiorul unei iubiri autentice și sincere.

Într-un moment în care părea că nimic și nimeni nu le-ar putea sta în cale, Radu a luat hotărârea de a pune punct relației.

Radu, impresionat de gestul Cristinei

În timp ce acesta și-a dat seama de greșelile făcute, a încercat să le corecteze, iar în ultimele luni, cei doi se tachinează precum șoarecele și pisica. Mai mult, restul concurenților sunt de părere că între cei doi s-ar putea reaprinde flacăra iubirii.

Având în vedere că se apropie Marea Finală, Cristina a decis să vorbească deschis, să acționeze conform sentimentelor sale și să îl surprindă pe Radu.

Citește și: Casa iubirii: Antoni explică despărțirea de Vlada: „Tind să fug de genul ăsta de femeie”. Aflați ce îi va răspunde concurenta în ediția de luni, 1 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

După ce cadoul de Crăciun a lipsit, Cristina a decis să nu lase loc de resentimente și să îi ofere un cadou lui Radu. Aceasta l-a impresionat cu o cămașă, o pernă hazlie și multe dulciuri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina: Asta e pentru că acum consider că mai e foarte puțin timp de stat în Casă și nu am vrut să regret.

De Crăciun am fost confuză și de asta nu am vrut atunci să iau ceva. Aveam de când, aveam plasa de cadou, dar după ne-am ciondănit și nu ți-am mai luat.

Radu: Îți mulțumesc tare mult, jur că nu m-am așteptat să primesc ceva acum, după toată perioada sărbătorilor.

Citește și: Casa iubirii: „Decizia de a ne despărți este a mea, îmi asum”. Antoni va încheia relația cu Vlada chiar în ediția de Revelion! Aflați reacția concurentei în episodul de duminică, 31 decembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Nu uitați să urmăriți emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă în căutarea sufletului pereche, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, la orele 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

De asemenea, cele mai semnificative momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, iar ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.